Glade undervisere
Underviser Emil B. der studere Biomedicin

Emil B.

Biomedicin Syddansk Universitet - SDU
Hej, Mit navn er Emil og jeg er fra 1996. Jeg læser til Biomedicin på SDU i Odense. Jeg er selv meget motiveret i mit studie og stræber altid efter at yde mit bedste i alt hvad jeg sætter mig for.

Det at lære fra mig har altid haft stor betydning for mig, både da det bekræfter mit eget kendskab til emnet, men især også giver det stor tilfredsstillelse når jeg kan se udviklingen de personer jeg hjælper gennemgår. Jeg bruger selv en del af min studietid og fritid på at hjælpe klassekammerater i nød, netop af disse grunde og fordi jeg ved at en hjælpende hånd fra en klassekammerat kan række langt. Motivationen til at undervise drev mig ligeledes til at prøve kræfterne af som frivillig hjælpeinstruktør i gymnastik umiddelbart efter gymnasiet.

Det der gør mig til en god underviser er at jeg er målbevidst, motiveret og min høje fag-faglighed. Desuden er jeg meget venlig og imødekommende, med stor empati og åbenhed over for enhver som måtte spørge efter hjælp eller råd.

Jeg glæder mig til at møde dig!

Emil B. er certificeret af GoTutor til at undervise i:

Biologi Biologi (A) Biologi (B) Biologi (C) Kemi (A) Kemi (B) Kemi (C) Matematik Matematik (A) Matematik (B) Matematik (C) Naturvidenskabeligt grundforløb Psykologi (C) Teknologi (B) Teknologi (C)
Syddansk Universitet - SDU

Syddansk Universitet, eller SDU, er med lige knap 30.000 studerende et af landets tre største universiteter. SDU har hovedkvarter i Odense, men har fået vokseværk, og har afdelinger i Esbjerg, Kolding, Sønderborg, Slagelse og København. SDU er specielt kendt og anerkendt for deres optagelsesproces, hvor de ikke lægger lige så meget vægt på karakterer som andre videregående uddannelser, men i stedet på optagelsesprøver og -samtaler.

Læs mere om Syddansk Universitet - SDU

Bliv kontaktet af en rådgiver:

Er du interesseret i at få undervisning fra Emil B.? Modtag et uforpligtende opkald fra en af vores rådgiverer og hør mere:


Lad os tale sammen

Vi er klar til at svare på dine spørgsmål.
Ring til os på:

71 99 71 90

Bliv ringet op i dag

Hør, hvad vi kan gøre for dit barn