Glade undervisere
Underviser Abdiasiis A. der studere HA. Almen erhvervsøkonomi

Abdiasiis A.

HA. Almen erhvervsøkonomi Copenhagen Business School - CBS
Hej. Mit navn er Abdi, jeg er fra årgang 1997 og har i august 2017 påbegyndt mit forløb på Copenhagen Business School, hvor jeg læser en bachelor i almen erhvervsøkonomi. Jeg afsluttede sidste år min HHX på Niels Brock, Frederiksberg.

Det der hovedsagligt motiverer mig til at undervise, er at se udviklingen i elevens forløb, og at vi sammen opnår den forventede målsætning.

Fra tid til anden hjælper jeg familie med lektier og lign. hvilket primært dækker over børn i alderen 5-18.

Det der gør mig til en god underviser er til dels min formidlingevne. Derudover er jeg udadvendt, tålmodig og ikke mindst forstående.

Jeg glæder mig til at undervise dig!

Abdiasiis A. er certificeret af GoTutor til at undervise i:

Afsætning (A) Afsætning (B) Dansk Dansk (A) Dansk (B) Dansk (C) Fransk Fransk (B) Fransk (C) International økonomi (B) Samfundsfag Samfundsfag (C) Samtidshistorie (B) Samtidshistorie (C) Virksomhedsøkonomi (A) Virksomhedsøkonomi (B)
Abdiasiis A. studerer på Copenhagen Business School - CBS

Copenhagen Business School, eller CBS, er anerkendt som en af Europas mest velrenomerede business schools. CBS er over 100 år gammel, og gik før i tiden under navnet Handelshøjskolen i København. De udbyder akademiske uddannelser indenfor særligt erhvervsøkonomi.

Læs mere om Copenhagen Business School - CBS

Bliv kontaktet af en rådgiver:

Er du interesseret i at få undervisning fra Abdiasiis A.? Modtag et uforpligtende opkald fra en af vores rådgivere og hør mere:


Lad os tale sammen

Vi er klar til at svare på dine spørgsmål.
Ring til os på:

71 99 71 90

Bliv ringet op i dag

Hør, hvad vi kan gøre for dit barn