Glade undervisere
Underviser Cathrine N. der studere Engelsk

Cathrine N.

Engelsk Københavns Universitet - KU
Mit navn er Cathrine og jeg er fra 1994. I 2014, blev student fra Rysensteen Gymnasium og i dag studerer jeg Engelsk ved Det Humanistiske Fakultet på Københavns Universitet. Jeg gik i grundskole på Lycée Français Prince Henri på Frederiksberg, derfor er fransk så godt som et andet modersmål for mig.Jeg er meget glad for at lære fra mig og dels fordi jeg altid har været interesseret i, hvilken rolle undervisere spiller i børn og unges liv, og hvor stor den rolle kan eller skal være. Efter endt uddannelse, har jeg planer om at blive gymnasielærer. Jeg taler flydende engelsk og er en aktiv skribent på Facebook, hvor jeg igennem mange år har været ”redaktør” og ”koordinator” for flere internationale rollespilsgrupper.Som person er jeg en glad og engageret pige med stor energi. Jeg interesserer mig meget for litteratur, skuespil, film og for de sociale medier på internettet. I min fritid kan jeg godt lide at se amerikanske/engelske tv-serie, og jeg læser en masse engelske bøger. Mange af disse er fra fantasy genren, da jeg er vokset op med en stor passion for fantasy verdenen og mytologi. Derudover er historie også en stor interesse, specielt Middelalderen og datidens kongehuses uendelige kamp for magt, men amerikansk politik fascinerer også mig i høj grad. I sommeren 2016 rejste jeg til hhv. Cambridge og London på et 6-ugers sprogskole-ophold til England, hvor jeg kunne dyrke min passion for engelsk sprog, kultur og historie.Det var lidt om mig! Jeg glæder mig til at lære dig bedre at kende :) 

Cathrine N. er certificeret af GoTutor til at undervise i:

Engelsk Engelsk (A) Engelsk (B) Engelsk (C) Fransk Kristendomskundskab
Cathrine N. studerer på Københavns Universitet - KU

Københavns Universitet - eller bare KU - er landets ældste universitet, startet i 1479. Siden dengang har udbuddet af uddannelser og optaget udvidet sig drastisk; der går nu knapt 40.000 studerende fordelt på seks fakulteter. KU rangerer desuden ofte på top 100 over verdens bedste universiteter.

Læs mere om Københavns Universitet - KU

Bliv kontaktet af en rådgiver:

Er du interesseret i at få undervisning fra Cathrine N.? Modtag et uforpligtende opkald fra en af vores rådgiverer og hør mere:


Lad os tale sammen

Vi er klar til at svare på dine spørgsmål.
Ring til os på:

71 99 71 90

Bliv ringet op i dag

Hør, hvad vi kan gøre for dit barn