Glade undervisere
Underviser Pernille H. der studere Engelsk og psykologi

Pernille H.

Engelsk og psykologi Aarhus Universitet - AU
Jeg hedder Pernille, er 24 år og kandidatstuderende i engelsk og psykologi ved Århus Universitet.

Jeg har erfaring inden for undervisning, skriftlig og mundtlig formidling, analyse og metodebrug, samt lektiehjælp. Jeg har været privatunderviser i engelsk for en gymnasieelev, korrektur og mentor i engelsk for en førsteårsstuderende på Århus BSS, og har desuden gennem tre semestre været ansat som instruktor i engelsk grammatik og lingvistik på bacheloruddannelsen.

Derudover interesserer jeg mig for pædagogik og læring, og elsker dybest set bare at undervise. Det rummer muligheden for at være rollemodel og inspirationskilde, og videregive den glæde, som jeg selv har ved mine fag og interesseområder.

Jeg glæder mig til at møde dig!

Pernille H. er certificeret af GoTutor til at undervise i:

Dansk Dansk (A) Dansk (B) Dansk (C) Engelsk Engelsk (A) Engelsk (B) Engelsk (C) Psykologi (B) Psykologi (C) Tysk Tysk (B) Tysk (C)
Pernille H. studerer på Aarhus Universitet - AU

Aarhus Universitet er med sine over 35.000 studerende en af landets største uddannelsesinstitutioner. Strukturen er klassisk akademiske forelæsninger, selvstudie og skriftlige produkter. Så sent som i 2018 figurerede det på adskillige top 100-lister over verdens universiteter.

Læs mere om Aarhus Universitet - AU

Bliv kontaktet af en rådgiver:

Er du interesseret i at få undervisning fra Pernille H.? Modtag et uforpligtende opkald fra en af vores rådgiverer og hør mere:


Lad os tale sammen

Vi er klar til at svare på dine spørgsmål.
Ring til os på:

71 99 71 90

Bliv ringet op i dag

Hør, hvad vi kan gøre for dit barn