Glade undervisere
Underviser Joachim K. der studere Historie

Joachim K.

Historie Aarhus Universitet - AU
Mit navn er Joachim. Jeg 22 år og studerer til dagligt historie på Aarhus Universitet.

Jeg motiveres af at undervise og inspirere andre indenfor de fag, der optager mig mest. Også fordi jeg er klar over, at skolesystemet ikke altid nødvendigvis skaber de rammer i undervisningen, som alle elever har brug for.

Tidligere har jeg undervist som lærervikar i folkeskolen på forskellige klassetrin, så jeg kender til vilkårene, man bliver stillet overfor som elev, når man føler sig tvunget gennem et uoverskueligt pensum.

Fagligt befinder mine interessefelter sig indenfor spektrummet: dansk, engelsk, historie, samfundsfag og filosofi. Fordi dette netop er fag, der fylder meget i mit liv, mener jeg det er her, jeg naturligt og med engagement kan lære fra mig og motivere.

Jeg glæder mig til vi ses!


Joachim K. er certificeret af GoTutor til at undervise i:

Dansk Dansk (A) Dansk (B) Dansk (C) Engelsk Engelsk (A) Engelsk (B) Engelsk (C) Filosofi (B) Filosofi (C) Historie Historie (A) Historie (B) Samfundsfag Samfundsfag (A) Samfundsfag (B) Samfundsfag (C)
Aarhus Universitet - AU

Aarhus Universitet er med sine over 35.000 studerende en af landets største uddannelsesinstitutioner. Strukturen er klassisk akademiske forelæsninger, selvstudie og skriftlige produkter. Så sent som i 2018 figurerede det på adskillige top 100-lister over verdens universiteter.

Læs mere om Aarhus Universitet - AU

Bliv kontaktet af en rådgiver:

Er du interesseret i at få undervisning fra Joachim K.? Modtag et uforpligtende opkald fra en af vores rådgiverer og hør mere:


Lad os tale sammen

Vi er klar til at svare på dine spørgsmål.
Ring til os på:

71 99 71 90

Bliv ringet op i dag

Hør, hvad vi kan gøre for dit barn