Glade undervisere
Underviser Ane S. der studere Tysk

Ane S.

Tysk Syddansk Universitet - SDU
Jeg hedder Ane Sofie, er 23 år og studerer tysk på Syddansk Universitet i Odense. Jeg besluttede mig først efter gymnasiet for, at jeg synes tysk var sjovt og interessant, og jeg læste derfor både C og B niveau op på VUC. Derudover besluttede jeg at tage til München, hvor jeg boede 6 måneder og fik sproget godt ind under huden. I München boede jeg hos en familie med 4 piger på forskellige aldre, og var på daglig basis en del af deres lektielæsning og læringsproces. Jeg vil gerne undervise, fordi jeg rigtig gerne vil være med til at gøre det tyske sprog lige så sjovt og spændende for andre, som jeg selv synes, det er. Jeg kan derudover rigtig god lide at lære fra mig, og det interesserer mig generelt enormt meget at opleve, hvordan man på forskellig vis lærer nye sprog. Jeg er på nuværende tidspunkt endnu ikke helt klar over, hvor min uddannelse skal bære mig hen, og jeg ser det derfor som en rigtig god udfordring at få lov at lære fra mig og formidle min viden videre. Det der gør mig til en god underviser er, at jeg vægter meget højt, at forholdet mellem elev og underviser er afslappet og roligt. På den måde er jeg nemlig overbevist om, at man lærer bedst. Jeg er smilende, glad og tålmodig, og jeg synes tysk er super sjovt og spændende.

Ane S. er certificeret af GoTutor til at undervise i:

Tysk Tysk (A) Tysk (B) Tysk (C)
Syddansk Universitet - SDU

Syddansk Universitet, eller SDU, er med lige knap 30.000 studerende et af landets tre største universiteter. SDU har hovedkvarter i Odense, men har fået vokseværk, og har afdelinger i Esbjerg, Kolding, Sønderborg, Slagelse og København. SDU er specielt kendt og anerkendt for deres optagelsesproces, hvor de ikke lægger lige så meget vægt på karakterer som andre videregående uddannelser, men i stedet på optagelsesprøver og -samtaler.

Læs mere om Syddansk Universitet - SDU

Bliv kontaktet af en rådgiver:

Er du interesseret i at få undervisning fra Ane S.? Modtag et uforpligtende opkald fra en af vores rådgiverer og hør mere:


Lad os tale sammen

Vi er klar til at svare på dine spørgsmål.
Ring til os på:

71 99 71 90

Bliv ringet op i dag

Hør, hvad vi kan gøre for dit barn