Glade undervisere
Underviser Kerstin S. der studere Market and Management Anthropology

Kerstin S.

Market and Management Anthropology Syddansk Universitet - SDU
Jeg hedder Kerstin, er 23 år og læser Market and Management Anthropology på SDU. Jeg er smilende, åben og tålmodig og jeg brænder for at lære fra mig. Fra tidligere job som lærervikar har jeg opnået en indsigt i og interesse for at forstå børn, og finder det vigtigt både at hjælpe med vanskeligheder såvel som at se potentialet i enhver person. Derudover har jeg været vant til at have mine tre søskende omkring mig, hvor indlæring via leg og humor har været en naturlig del af vores opvækst. For mig handler det ikke udelukkende om karakterer og faglighed, selvom dette er et naturligt mål, men herimod handler det også om personlig udvikling og tryghed. Det handler om at skabe og styrke relationer - og hvor gensidig respekt, tillid og tryghed spiller en væsentlig rolle - for dette er den bedste vej til forståelse og forbedring. Vi er alle forskellige og lærer ligeledes forskelligt, og derfor synes jeg, at det er vigtigt af forstå og arbejde ud fra individuelle behov. Nogle trives bedst i et aktivt læringsmiljø, hvorimod andre kræver ro og fordybelse. Nogle skal høre tingende direkte, mens andre har behov for at få indarbejdet det mere indirekte. Jeg er særligt stærk i de sproglige fag og kan bl.a. hjælpe med fag som spansk, historie og religion. Jeg glæder mig til at møde dig!

Kerstin S. er certificeret af GoTutor til at undervise i:

Historie Historie (B) Religion (C) Spansk (A) Spansk (B) Spansk (C)
Kerstin S. studerer på Syddansk Universitet - SDU

Syddansk Universitet, eller SDU, er med lige knap 30.000 studerende et af landets tre største universiteter. SDU har hovedkvarter i Odense, men har fået vokseværk, og har afdelinger i Esbjerg, Kolding, Sønderborg, Slagelse og København. SDU er specielt kendt og anerkendt for deres optagelsesproces, hvor de ikke lægger lige så meget vægt på karakterer som andre videregående uddannelser, men i stedet på optagelsesprøver og -samtaler.

Læs mere om Syddansk Universitet - SDU

Bliv kontaktet af en rådgiver:

Er du interesseret i at få undervisning fra Kerstin S.? Modtag et uforpligtende opkald fra en af vores rådgivere og hør mere:


Lad os tale sammen

Vi er klar til at svare på dine spørgsmål.
Ring til os på:

71 99 71 90

Bliv ringet op i dag

Hør, hvad vi kan gøre for dit barn