Glade undervisere
Underviser Lærke C. der studere Musikvidenskab

Lærke C.

Musikvidenskab Aarhus Universitet - AU
Engageret og erfaren underviser med flair for sprog og musik

Jeg hedder Lærke, er 25 år, og jeg brænder for at lære fra mig. Til daglig læser jeg Musikvidenskab med tilvalg i Nordisk Sprog og Litteratur på Aarhus Universitet.

Som underviser er jeg god til at forklare, tålmodig og ikke mindst passioneret for mine fag. Jeg går op i at skabe en god relation til eleven og et fagligt og rart læringsmiljø. Man lærer bedst, når man er i trygge rammer og tør udfolde sig. Jeg er bevidst om forskellige læringsmønstre og vil til hver en tid strukturere undervisningen efter elevens behov.

Jeg har flere års undervisningserfaring med børn og unge i alle aldre - både på tomandshånd og på hold. Jeg har undervist som vikar i folkeskolen, været korleder for flere kor og har undervisningserfaring som musiklærer fra mange forskellige sammenhænge.

Som person er jeg nede på jorden og smilende. Jeg tænker kreativt, og dette tror jeg smitter af på min undervisning.

Jeg er særligt egnet til at undervise i dansk, engelsk og musik på alle niveauer men underviser også gerne i en række andre fag herunder opgaveskrivning.

Jeg glæder mig meget til at høre fra dig!

Lærke C. er certificeret af GoTutor til at undervise i:

Dansk Dansk (A) Dansk (B) Dansk (C) Engelsk Engelsk (A) Engelsk (B) Engelsk (C) Matematik Musik Musik (A) Musik (B) Musik (C) Oldtidskundskab (C)
Lærke C. studerer på Aarhus Universitet - AU

Aarhus Universitet er med sine over 35.000 studerende en af landets største uddannelsesinstitutioner. Strukturen er klassisk akademiske forelæsninger, selvstudie og skriftlige produkter. Så sent som i 2018 figurerede det på adskillige top 100-lister over verdens universiteter.

Læs mere om Aarhus Universitet - AU

Bliv kontaktet af en rådgiver:

Er du interesseret i at få undervisning fra Lærke C.? Modtag et uforpligtende opkald fra en af vores rådgiverer og hør mere:


Lad os tale sammen

Vi er klar til at svare på dine spørgsmål.
Ring til os på:

71 99 71 90

Bliv ringet op i dag

Hør, hvad vi kan gøre for dit barn