Glade undervisere
Underviser Martin K. der studere Engelsk

Martin K.

Engelsk Aalborg Universitet - AAU
Hej, jeg hedder Martin. Jeg er fra 1989 og er for kort tid siden vendt hjem fra et længere ophold i USA, hvor jeg studerede Engelsk Lingvistik og Undervisning. Jeg har desuden en bachelor i Engelsk Almen fra Aalborg Universitet, og det er nu mit ønske at studere videre i Aalborg til september 20017.

Som underviser har jeg erfaring, da jeg har arbejdet som studenterunderviser i engelsk grammatik på AAU, som hjælpelærer i en skriveklasse på Georgia State University i USA og som frivillig engelsklærer i Ho Chi Minh City i Vietnam. Under disse oplevelser fandt jeg specielt den personlige vejledning belønnende, og det er blandt derfor jeg er blevet privatunderviser hos GoTutor.

Jeg har tit fået at vide at jeg som underviser er tålmodig og effektiv til at forklare koncepter på forståeligt ”menneskesprog”, så jeg mener jeg ville kunne være en effektiv hjælper – specielt når det kommer til engelsk.

Jeg ser frem til at hjælpe dig! : )


Martin K. er certificeret af GoTutor til at undervise i:

Dansk Engelsk Engelsk (A) Engelsk (B) Engelsk (C)

Bliv kontaktet af en rådgiver:

Er du interesseret i at få undervisning fra Martin K.? Modtag et uforpligtende opkald fra en af vores rådgiverer og hør mere:


Lad os tale sammen

Vi er klar til at svare på dine spørgsmål.
Ring til os på:

71 99 71 90

Bliv ringet op i dag

Hør, hvad vi kan gøre for dit barn