Glade undervisere
Underviser Helle A. der studere Dansk

Helle A.

Dansk Aalborg Universitet - AAU
Hej, jeg hedder Helle.

Jeg tilbyder lektiehjælp i dansk og tysk på både folkeskole- og gymnasieniveau.

Jeg har netop bestået min bacheloreksamen i dansk på AAU, mit projekt handlede om grammatik og sætningsopbygning, men jeg interesserer mig for alle danskfagets aspekter. Jeg har en pædagogisk assistent-uddannelse samt en fuld hf-eksamen med bl.a. tysk på b-niveau.

Inden jeg begyndte på universitetet drev jeg gennem flere år en privat børnepasningsordning. Jeg har været utrolig glad for at arbejde med børn, og ser gennem lektiehjælp en mulighed for at kombinere det pædagogiske med min faglighed. Jeg er 50 år og har selv 5 børn i alderen 11 - 28 år, jeg bor i Hadsund og er fleksibel med tidspunkt og sted også i Aalborg. Udover at hjælpe mine egne børn med lektierne har jeg også erfaring med at undervise nogle medstuderende. Jeg håber nu at kunne videregive glæden ved at lære til børn og unge.

Mvh Helle Aubert

Helle A. er certificeret af GoTutor til at undervise i:

Dansk Dansk (A) Dansk (B) Dansk (C) Tysk Tysk (B) Tysk (C)
Helle A. studerer på Aalborg Universitet - AAU

Aalborg Universitet er det yngre af landets universiteter, men er vokset sig stort og stærkt, med campus både i Aalborg, Esbjerg og senest København. AAU har fået meget international anerkendelse for deres problem- og projektorrienterede tilgang til uddannelse og forskning.

Læs mere om Aalborg Universitet - AAU

Bliv kontaktet af en rådgiver:

Er du interesseret i at få undervisning fra Helle A.? Modtag et uforpligtende opkald fra en af vores rådgiverer og hør mere:


Lad os tale sammen

Vi er klar til at svare på dine spørgsmål.
Ring til os på:

71 99 71 90

Bliv ringet op i dag

Hør, hvad vi kan gøre for dit barn