Glade undervisere
Underviser Magnus H. der studere Arkitektur og Design

Magnus H.

Arkitektur og Design Aalborg Universitet - AAU
Hej, mit navn er Magnus og jeg er fra 1998.

Jeg er fløjet lige gennem uddannelsessystemet. Jeg er ved at tage min uddannelse i arkitektur og design på Aalborg Universitet, men jeg går med tanker om fremtid som gymnasielærer.

Med at være fløjet gennem uddannelsessystemet mener jeg, at jeg ikke har taget noget sabbatår eller lignende. På trods af dette har jeg stadig god energi til mit nuværende studie, og jeg har aldrig følt mig skoletræt.

Jeg ønsker at kunne videregive noget af den energi jeg har haft til skolen samt selvfølgelig lære fra mig. Jeg har tidligere hjulpet klassekammerater samt mine små brødre med diverse opgaver og er her blevet fortalt, at jeg var god til at lære fra mig. Derudover er jeg også tålmodig og har masser af overskud og gejst.

Jeg glæder mig til at møde dig!


Magnus H. er certificeret af GoTutor til at undervise i:

Dansk Dansk (A) Dansk (B) Dansk (C) Engelsk Engelsk (B) Engelsk (C) Fysik (B) Fysik (C) Fysik/Kemi Matematik Matematik (A) Matematik (B) Matematik (C) Teknologi (A) Teknologi (B)
Aalborg Universitet - AAU

Aalborg Universitet er det yngre af landets universiteter, men er vokset sig stort og stærkt, med campus både i Aalborg, Esbjerg og senest København. AAU har fået meget international anerkendelse for deres problem- og projektorrienterede tilgang til uddannelse og forskning.

Læs mere om Aalborg Universitet - AAU

Bliv kontaktet af en rådgiver:

Er du interesseret i at få undervisning fra Magnus H.? Modtag et uforpligtende opkald fra en af vores rådgiverer og hør mere:


Lad os tale sammen

Vi er klar til at svare på dine spørgsmål.
Ring til os på:

71 99 71 90

Bliv ringet op i dag

Hør, hvad vi kan gøre for dit barn