Glade undervisere
Underviser Tracy O. der studere Nordisk sprog og litteratur

Tracy O.

Nordisk sprog og litteratur Aarhus Universitet - AU
Jeg er en frisk og udadvendt ung pige fra 1995, der studerer Nordiske sprog og litteratur, og som besidder det der skal til for at indgå i et samarbejde. Jeg er født og opvokset i Paris, men da min mor er af dansk oprindelse, har jeg brugt mange år af mit liv i Danmark. Dette har selvfølgelig givet mig meget erfaring både indenfor det danske sprog, men også den danske kultur. Jeg snakker flydende fransk, dansk, engelsk og kan begå mig på både tysk og italiensk. Jeg er utrolig interesseret i at undervise i fransk og engelsk. Jeg har erfaring indenfor netop dette, da jeg én gang om ugen, underviser en elev i fransk, på dansk. Jeg ser en dyd i at gøre mit bedste og det at lære fra mig. Jeg er meget social anlagt og nyder at tilbringe min tid sammen med venner og familie. Jeg har tidligere arbejdet som babysitter for børn i alderen 7-11 år. Jeg er meget fleksibel med hensyn til kommende arbejdstider. Jeg glæder mig til at møde dig!

Tracy O. er certificeret af GoTutor til at undervise i:

Engelsk Engelsk (A) Engelsk (B) Engelsk (C) Fransk Fransk (A) Fransk (B) Fransk (C)
Tracy O. studerer på Aarhus Universitet - AU

Aarhus Universitet er med sine over 35.000 studerende en af landets største uddannelsesinstitutioner. Strukturen er klassisk akademiske forelæsninger, selvstudie og skriftlige produkter. Så sent som i 2018 figurerede det på adskillige top 100-lister over verdens universiteter.

Læs mere om Aarhus Universitet - AU

Bliv kontaktet af en rådgiver:

Er du interesseret i at få undervisning fra Tracy O.? Modtag et uforpligtende opkald fra en af vores rådgiverer og hør mere:


Lad os tale sammen

Vi er klar til at svare på dine spørgsmål.
Ring til os på:

71 99 71 90

Bliv ringet op i dag

Hør, hvad vi kan gøre for dit barn