Glade undervisere
Underviser Willads S. der studere Design og Innovation

Willads S.

Design og Innovation Danmarks Tekniske Universitet - DTU
Hej mit navn er Willads. Jeg studerer jeg design og innovation, på 6. semester, på DTU. Selvom studiet tager meget tid i hverdagen, savner jeg udfordringer uden for studiet og har derfor valgt at blive underviser. Før DTU gik jeg på HTX Sukkertoppen i Valby, på linjen Teknologi og Design, med matematik A. Jeg altid har følt stor glæde ved, at lære fra mig, både til vennerne i skolen, og til mine søskende. Derudover har jeg selv haft brug for hjælp til andre fag i skolen, og ved hvor meget det betyder, at få støtte fra en der kender faget. Dette giver mig utrolig stor motivation, for selv at lære fra mig og hjælpe andre, så de kan få en succesoplevelse i skolen. Jeg bruger meget af min fritid på studiet og venner. Når jeg skal slappe af nyder jeg at spille eller lytte til musik, samt se serier. Jeg ser frem til at møde dig!

Willads S. er certificeret af GoTutor til at undervise i:

Design (B) Design (C) Matematik Matematik (A) Matematik (B) Matematik (C) Natur/Teknologi Teknikfag (A) Teknikfag (B) Teknikfag (C) Teknologi (A) Teknologi (B) Teknologi (C)
Danmarks Tekniske Universitet - DTU

Det var selveste H. C. Ørsted, manden, der opdagede elektromagnetisme, der i 1829 grundlagde Den Polytekniske Læreanstalt. I dag er det kendt som Danmarks Tekniske Universitet, eller DTU, og ligger i Kgs. Lyngby. Her uddannes civil- og diplomingeniører, og DTU er bredt anerkendt som en af verdens bedste ingeniøruddannelser.

Læs mere om Danmarks Tekniske Universitet - DTU

Bliv kontaktet af en rådgiver:

Er du interesseret i at få undervisning fra Willads S.? Modtag et uforpligtende opkald fra en af vores rådgiverer og hør mere:


Lad os tale sammen

Vi er klar til at svare på dine spørgsmål.
Ring til os på:

71 99 71 90

Bliv ringet op i dag

Hør, hvad vi kan gøre for dit barn