Glade undervisere
Underviser Rikke F. der studere HA.Almen

Rikke F.

HA.Almen Aalborg Universitet - AAU
Jeg er 24 år gammel og jeg bor i Aalborg med min kæreste. Til dagligt læser jeg HA-almen på Aalborg universitet. Jeg er lektiehjælper/mentor, fordi jeg ved hvor vigtigt det er for børn og unge, at få en succesoplevelse i det fag de kæmper med. Jeg kommer selv fra en almindelige folkeskole, men hjælpen der var ikke tilstrækkelig for mig, primært i matematik. Jeg fik hjælp ved at komme på en privatskole, hvor der var lærer der fokuserede om den enkelte elev. Derfor ved jeg hvor vigtigt det er, at der bliver lavet forskellige læringsmål for den enkelte elev.

Jeg har tidligere været barnepige til en pige på 12 år, hvor jeg har hjulpet med lektier. Jeg er meget tålmodig og er meget pædagoisk.

Derudover har jeg ofte hjulpet mine venner/klassekammerater med lektier, hvis der har været noget de har haft svært ved. Vi har fælles fundet en anden indgangsvinkel til det, og dermed fundet en løsning i fællesskab.

Jeg er rigtig god til at finde på nye måder at tænke forskellige problemstillinger på. Derfor er jeg også god til jobbet som mentor, fordi jeg kan se, hvad det er der skal til, før der kommer til at ske forbedringer. Dermed kan man fælles skabe mål, og strukturerer lektier på en anderledes måde, som kan få den enkelte elev til at føle det hele mere overskueligt.


Rikke F. er certificeret af GoTutor til at undervise i:

Dansk Dansk (A) Dansk (B) Dansk (C) Engelsk Engelsk (B) Engelsk (C) Innovation (C) Kommunikation/IT (C) Psykologi (C) Samfundsfag Samfundsfag (B) Samfundsfag (C) Teknikfag (A) Teknikfag (B) Teknikfag (C) Teknologi (A) Teknologi (B) Teknologi (C)

Bliv kontaktet af en rådgiver:

Er du interesseret i at få undervisning fra Rikke F.? Modtag et uforpligtende opkald fra en af vores rådgiverer og hør mere:


Lad os tale sammen

Vi er klar til at svare på dine spørgsmål.
Ring til os på:

71 99 71 90

Bliv ringet op i dag

Hør, hvad vi kan gøre for dit barn