Glade undervisere
Underviser Nicholas D. der studere Erhvervsøkonomi

Nicholas D.

Erhvervsøkonomi Syddansk Universitet - SDU
Hej! Mit navn er Nicholas Demant Reffstrup. Jeg er 21 år og går nu på mit 2. semester ude ved SDU, hvor jeg læser en HA, Generel Erhvervsøkonomi.

Hvorfor mig?

Jeg er en glad, anerkendende og imødekommende person, som arbejder godt med mennesker. Jeg vil være rigtig god til at kunne motivere og skabe de rigtige rammer for, at han/hun får det bedste ud af undervisningen.

Mine forventninger er, helt klart, at kunne gøre en stor forskel for eleven, så de bl.a. bliver mere selvsikre og får mere selvværd i fagene. :)

Motivation til at undervise

1. Udvikling

Der hvor eleverne kan begynde at se sammenhængen mellem undervisningen og materialet, altså, betydningen af at se personerne gro og udvikle sig positivt, er et stort boost for mig.

Derfor er det vigtigt, at eleverne bliver forstået ordentligt, så jeg lægger fokuserer meget på at eleverne bliver set, hørt, læst og forstået korrekt.

2. Venskab og undervisning

Det at kunne bygge et sundt venskab op og finde den bedste måde at undervise eleven på gør, at jeg brænder for undervisningen.

Jeg får lov til at møde eleven dér, hvor han/hun befinder sig rent menneskeligt og fagligt. Så vi kan lære hinanden at kende. Her kan jeg så bedre kan hjælpe, undervise og bedre forstå hvilke elementer der frustrerer eleven. Da alle personer er forskellige, så lægger jeg vægt på, at finde den rigtige metode til at undervise eleven. Så det bliver både sjovt og lærerigt. :)

Nicholas D. er certificeret af GoTutor til at undervise i:

Engelsk Engelsk (A) Engelsk (B) Engelsk (C) Innovation (B) Innovation (C) Matematik Matematik (B) Matematik (C) Samtidshistorie (B) Samtidshistorie (C) Virksomhedsøkonomi (A) Virksomhedsøkonomi (B)

Bliv kontaktet af en rådgiver:

Er du interesseret i at få undervisning fra Nicholas D.? Modtag et uforpligtende opkald fra en af vores rådgiverer og hør mere:


Lad os tale sammen

Vi er klar til at svare på dine spørgsmål.
Ring til os på:

71 99 71 90

Bliv ringet op i dag

Hør, hvad vi kan gøre for dit barn