Glade undervisere
Underviser Maja H. der studere Bachelor of Arts med gymnasierettet tilvalg i dansk

Maja H.

Bachelor of Arts med gymnasierettet tilvalg i dansk Syddansk Universitet - SDU
Jeg er ved at uddanne mig til gymnasielærer i dansk og billedkunst og har afsluttet en bachelor ved Københavns Universitet i de pågældende fag.

Jeg har tidligere arbejdet som privatunderviser og pædagogmedhjælper, samt som tilkaldevikar ved Sanderumskolen. Jeg har fra mit tidligere arbejde som privatunderviser blandt andet erfaring med at hjælpe og vejlede unge med deres SRP'er i gymnasiet. Jeg har erfaring med at arbejde som underviser både på folkeskoleniveau (primært i udskolingen) og på gymnasielt niveau i følgende fag: dansk, engelsk, historie, billedkunst, samfundsfag og tysk.

Jeg har selv fået absolutte topkarakterer både i gymnasiet og på universitetet. Jeg vil rigtig gerne undervise og vil især gerne have yderligere erfaring som underviser, samt yderligere erfaring med at vejlede børn og unge. Jeg er naturligvis ansvarsbevidst, imødekommende, pædagogisk, tålmodig og meget professionel som underviser.

Jeg vil især kunne hjælpe med vejledning i forbindelse med opgaveskrivning, hjælp op til eksamen, samt generel undervisning i de nævnte fag.


Maja H. er certificeret af GoTutor til at undervise i:

Billedkunst Billedkunst (B) Billedkunst (C) Dansk Dansk (A) Dansk (B) Engelsk Engelsk (A) Engelsk (B) Engelsk (C) Historie Historie (A) Historie (B)

Bliv kontaktet af en rådgiver:

Er du interesseret i at få undervisning fra Maja H.? Modtag et uforpligtende opkald fra en af vores rådgiverer og hør mere:


Lad os tale sammen

Vi er klar til at svare på dine spørgsmål.
Ring til os på:

71 99 71 90

Bliv ringet op i dag

Hør, hvad vi kan gøre for dit barn