GoKarakter hedder nu GoTutor - Læs mere

Glade undervisere
Underviser Anna S. der studere Student fra Nørre Gymnasium

Anna S.

Student fra Nørre Gymnasium -
Mit navn er Anna og jeg er en 18-årig gymnasieelev i Lyngby, der i øjeblikket går i 3G på Nørre Gymnasium. Her har jeg engelsk, tysk og samfundsfag som A-niveaus fag. I alle disse fag får jeg 10 eller 12, og jeg taler engelsk og tysk derhjemme.

Jeg har før undervist børn (13-18 år) af bekendte i især engelsk og tysk, og elsker at lære af mig. Der er i min optik intet bedre end når man kan se at nogen har forstået noget og udviklet sig i et bestemt område, man måske har haft svært med før. Udover at have undervist har jeg også ofte siddet med klassekammerater og hjulpet med lektier, da jeg mener alle skal have mulighed for at kunne opnå hvad der er det bedst mulige resultat for dem.

Jeg mener at det kræver tålmodighed at lære noget, da det er sådan man opnår de fleste resultater. Samtidig er det vigtigt at huske, at ikke alle er lige gode til alt, og dette også gælder indenfor fag. Det er for mig vigtigt ikke bare at afstemme ambitioner, men også øve sig på det man er god til - selvom det sikkert kan forekomme mindre sjovt end det man er god til i forvejen. Men på den måde, kommer man grundigt igennem et fag, og så kan det jo være at det hele er sjovt til sidst.

I min fritid er jeg redaktør for skoleavisen og eventplanlægger for bl.a Cinemateket.

Anna S. er certificeret af GoTutor til at undervise i:

Engelsk Engelsk (A) Engelsk (B) Engelsk (C) Mediefag (B) Mediefag (C) Oldtidskundskab (C) Samfundsfag Samfundsfag (A) Samfundsfag (B) Samfundsfag (C) Tysk Tysk (A) Tysk (B) Tysk (C)

Bliv kontaktet af en rådgiver:

Er du interesseret i at få undervisning fra Anna S.? Modtag et uforpligtende opkald fra en af vores rådgiverer og hør mere:


Lad os tale sammen

Vi er klar til at svare på dine spørgsmål.
Ring til os på:

71 99 71 90

Bliv ringet op i dag

Hør, hvad vi kan gøre for dit barn