Glade undervisere
Underviser Anna S. der studere Student fra Nørre Gymnasium

Anna S.

Student fra Nørre Gymnasium -
Mit navn er Anna og jeg læser Sociologi og Digitale Medier på the University of Glasgow i Skotland på 3. år. Jeg er dansker med en østrigsk mor, og har dermed gået 10 år på den tyske skole Sankt Petri, og snakker tysk derhjemme.

Jeg har efterhånden en del erfaring i undervisning, primært i sprog, men også i opgavestrukturering, og elsker at lære fra mig. Der er i min optik intet bedre end når man kan se at nogen har forstået noget og udviklet sig i et bestemt område, man måske har haft svært med før. Det er for mig vigtigt ikke bare at afstemme ambitioner, men også øve sig på det man er god til - selvom det sikkert kan forekomme mindre sjovt end det man er god til i forvejen. Men på den måde, kommer man grundigt igennem et fag, og så kan det jo være at det hele er sjovt til sidst.

Jeg underviser i Danmark når jeg er hjemme i ferierne, og arbejder ellers med digital markedsføring.

Anna S. er certificeret af GoTutor til at undervise i:

Engelsk Engelsk (A) Engelsk (B) Engelsk (C) Mediefag (B) Mediefag (C) Oldtidskundskab (C) Samfundsfag Samfundsfag (A) Samfundsfag (B) Samfundsfag (C) Tysk Tysk (A) Tysk (B) Tysk (C)

Bliv kontaktet af en rådgiver:

Er du interesseret i at få undervisning fra Anna S.? Modtag et uforpligtende opkald fra en af vores rådgiverer og hør mere:


Lad os tale sammen

Vi er klar til at svare på dine spørgsmål.
Ring til os på:

71 99 71 90

Bliv ringet op i dag

Hør, hvad vi kan gøre for dit barn