Glade undervisere
Underviser Malene H. der studere Kemi

Malene H.

Kemi Aalborg Universitet - AAU
Jeg hedder Malene og er 21 år. Til daglig læser jeg kemi på 4. semester på AAU. Min helt store interesse har altid været at opnå ny viden - og ikke mindst at give viden videre til andre! Og samtidig med dette dyrke min passion for specielt naturvidenskab. I folkeskolen var jeg på Skive Kommunes talenthold, hvor jeg var med et i rumprojekt samt deltog i et naturvidenskabeligt forløb, hvor jeg fik undervisning på gymnasieniveau. Foruden at få en masse undervisning, skulle vi også lave en masse oplæg og lære fra os - og dette skabte virkelig blod på tanden for at lære fra mig. Siden hen gik jeg på HTX, hvor jeg i nogle fag også blev en slags hjælpelærer - ofte oplevede jeg at folk spurgte mig til råds, da jeg kan formidle tingene på en anderledes måde end en gymnasie/folkeskolelærer kan. Det er super fedt, da det også har udfordret mig - som bekendt kræver det at man har 100% styr på sit stof før man kan begynde at give dette stof videre til andre. I gymnasietiden forsøgte jeg også at opnå en stor viden og deltog i diverse projekter og konkurrencer. Jeg ønsker at undervise i matematik og kemi. Min motivation for at være mentor er, at jeg kan arbejde videre med det, som jeg elsker! - nemlig at tilegne ny viden og ikke mindst give denne videre. Give viden videre til både dem, som har let ved at tilegne sig ny viden, men også til dem som har det lidt svære. Læring kommer først i det øjeblik, hvor man bliver udfordret.

Malene H. er certificeret af GoTutor til at undervise i:

Biologi Biologi (C) Kemi (A) Kemi (B) Kemi (C) Matematik Matematik (A) Matematik (B) Matematik (C) Naturvidenskabeligt grundforløb Teknikfag (A) Teknologi (B) Teknologi (C)
Malene H. studerer på Aalborg Universitet - AAU

Aalborg Universitet er det yngre af landets universiteter, men er vokset sig stort og stærkt, med campus både i Aalborg, Esbjerg og senest København. AAU har fået meget international anerkendelse for deres problem- og projektorrienterede tilgang til uddannelse og forskning.

Læs mere om Aalborg Universitet - AAU

Bliv kontaktet af en rådgiver:

Er du interesseret i at få undervisning fra Malene H.? Modtag et uforpligtende opkald fra en af vores rådgivere og hør mere:


Lad os tale sammen

Vi er klar til at svare på dine spørgsmål.
Ring til os på:

71 99 71 90

Bliv ringet op i dag

Hør, hvad vi kan gøre for dit barn