Glade undervisere
Underviser Johannes B. der studere Økonomi

Johannes B.

Økonomi Aarhus Universitet - AU
Mit navn er Johannes. Jeg er 23 år og studerer til daglig Oecon på Aarhus Universitet, hvor jeg bliver bachelor til sommer.

Hvorfor jeg skulle være en god underviser?

Jeg er vild med at undervise fordi, jeg synes det er fedt at se andre have succes med det de laver - især når udfordringen om at lære et emne forud for har synes umulig. En stor del af det "undervisning" jeg har taget del i har været af mine medstuderende, hvis jeg nu havde forstået noget som de ikke havde. Især inden for de emner jeg har studeret mest, som er af økonomisk eller naturvidenskabelig karakter så er sammenhængende typisk altid tilpas logisk til at det blot har handlet om at guide "eleven" til at have den rette vinkel og så give vedkommende tid til at realisere sammenhængen - den succesfølelse "eleven" så får, den deler jeg fuldt ud som underviser.

Lidt om mig:

Jeg arbejder udover studiet (og her) også få gange i måneden i en svømmehal hvor jeg er livredder og underviser på et par hold. Jeg løber og svømmer (og spiller en fodboldkamp eller badmintonkamp) en gang imellem.

I mit sabbatår har jeg rejst rundt i Sydafrika, hvor jeg også har surfet en del og lavet frivilligt arbejde som eks. undervisning i matematik og geografi på en skole i en township.

Johannes B. er certificeret af GoTutor til at undervise i:

Fysik (A) Fysik (B) Fysik (C) Fysik/Kemi Historie Historie (A) Historie (B) Kemi (B) Kemi (C) Matematik Matematik (A) Matematik (B) Matematik (C) Psykologi (C)
Johannes B. studerer på Aarhus Universitet - AU

Aarhus Universitet er med sine over 35.000 studerende en af landets største uddannelsesinstitutioner. Strukturen er klassisk akademiske forelæsninger, selvstudie og skriftlige produkter. Så sent som i 2018 figurerede det på adskillige top 100-lister over verdens universiteter.

Læs mere om Aarhus Universitet - AU

Bliv kontaktet af en rådgiver:

Er du interesseret i at få undervisning fra Johannes B.? Modtag et uforpligtende opkald fra en af vores rådgivere og hør mere:


Lad os tale sammen

Vi er klar til at svare på dine spørgsmål.
Ring til os på:

71 99 71 90

Bliv ringet op i dag

Hør, hvad vi kan gøre for dit barn