Glade undervisere
Underviser Ahmed M. der studere Medicin

Ahmed M.

Medicin Aarhus Universitet - AU
Hej jeg hedder Ahmed. Jeg er medicinstuderende ved Århus universitet, og jeg har fået top karakter i alle mine fag ved gymnasiet. Jeg er har altid været villige til at hjælpe mine medstuderende og tidligere elever, til at forstå opgaverne og problemstillingerne så de kan løse opgaven selvstændigt senere hen. Det er vigtigt at de unge får nogle arbejdsredskaber de kan bruge andre steder. Jeg har en store interesse for de naturvidenskabelige fag, og den viden og erfaring som jeg har vil jeg meget gerne dele med andre.

Ahmed M. er certificeret af GoTutor til at undervise i:

Engelsk Engelsk (B) Engelsk (C) Fysik (B) Fysik (C) Fysik/Kemi Kemi (B) Kemi (C) Matematik Matematik (A) Matematik (B) Matematik (C)
Ahmed M. studerer på Aarhus Universitet - AU

Aarhus Universitet er med sine over 35.000 studerende en af landets største uddannelsesinstitutioner. Strukturen er klassisk akademiske forelæsninger, selvstudie og skriftlige produkter. Så sent som i 2018 figurerede det på adskillige top 100-lister over verdens universiteter.

Læs mere om Aarhus Universitet - AU

Bliv kontaktet af en rådgiver:

Er du interesseret i at få undervisning fra Ahmed M.? Modtag et uforpligtende opkald fra en af vores rådgivere og hør mere:


Lad os tale sammen

Vi er klar til at svare på dine spørgsmål.
Ring til os på:

71 99 71 90

Bliv ringet op i dag

Hør, hvad vi kan gøre for dit barn