Glade undervisere
Underviser Jacob P. der studere Market and management anthropology

Jacob P.

Market and management anthropology Syddansk Universitet - SDU
Jeg hedder Jacob, jeg er 23 år, og jeg elsker at lære og lære fra mig. Jeg læser Market and management anthropology (MMA) på SDU i Odense. Jeg har altid følt mig hjemme i skolen, og jeg har altid været glad for at gå der. Den glæde stammer helt tilbage fra børnehaveklassen. Og den glæde er den primære motivationsfaktor for mig: Jeg vil gøre læring til noget spændende, sjovt og fedt. Det skal være en fantastisk ting at blive bedre i skolen. Glæden ved at se andre blive dygtigere til noget er nok grund til at undervise for mig.

Jeg har bred erfaring med at undervise. Jeg har igennem hele min skoletid hjulpet mine kammerater med ting de har svært ved. Jeg kunne læse og regne, før jeg startede i skole, så i de mindre klasser hjalp jeg ofte mine mine klassekammerater. Derudover har jeg to lillebrødre, som jeg har hjulpet meget med lektier. De anbefalede mig til nogle af deres venner, som jeg også har hjulpet. Det har primært været med dansk og engelsk; grammatik, stile og oversættelser.

Jeg er god til at identificere individuelle behov. Vi har alle forskellige forudsætninger for at lære, og hvor nogle måske lærer af en mere aktiv tilgang, kan andre bedst lide at være helt rolige og sidde stille med opgaven. Nogle lærer bedst af en meget fast struktur, og andre lærer bedre med en mere løs tilgang. Nogle lærer bedst, når underviseren tager det meste af styringen, mens andre lærer bedst, når de snakker klart mest. Alle er forskellige, og alle kan lære.

Jacob P. er certificeret af GoTutor til at undervise i:

Almen Sprogforståelse Dansk Dansk (A) Dansk (B) Dansk (C) Engelsk Engelsk (A) Engelsk (B) Engelsk (C) Historie Historie (A) Historie (B)
Jacob P. studerer på Syddansk Universitet - SDU

Syddansk Universitet, eller SDU, er med lige knap 30.000 studerende et af landets tre største universiteter. SDU har hovedkvarter i Odense, men har fået vokseværk, og har afdelinger i Esbjerg, Kolding, Sønderborg, Slagelse og København. SDU er specielt kendt og anerkendt for deres optagelsesproces, hvor de ikke lægger lige så meget vægt på karakterer som andre videregående uddannelser, men i stedet på optagelsesprøver og -samtaler.

Læs mere om Syddansk Universitet - SDU

Bliv kontaktet af en rådgiver:

Er du interesseret i at få undervisning fra Jacob P.? Modtag et uforpligtende opkald fra en af vores rådgiverer og hør mere:


Lad os tale sammen

Vi er klar til at svare på dine spørgsmål.
Ring til os på:

71 99 71 90

Bliv ringet op i dag

Hør, hvad vi kan gøre for dit barn