Glade undervisere
Underviser Tue J. der studere It- og Kommunikations ingeniør.

Tue J.

It- og Kommunikations ingeniør. Aarhus Universitet - AU
Jeg brænder for matematik og vil nyde at give glæden videre. I august måned begyndte jeg på min drømmeuddannelse og kan nu fordybe mig i det jeg holder mest af, nemlig at blive udfordret på mine logisk/matematiske kompetencer

Jeg hedder Tue er 22 år gammel og bor i Århus, hvor jeg går på ingeniørhøjskolen på AU. Jeg er ved at afslutte 1. semester på IT- og kommunikation ingeniør uddannelsen, og bruger dagligt min dag på at håndtere matematiske problemer. Dette gælder inden for det teoretiske område såvel som det reéle/tekniske. Jeg afsluttede STX sommeren 2014 med en afsluttende matematik eksamenskarakter på 12. Jeg har et flair for matematik og logik. Jeg underviser min kæreste, som går i gymnasiet og min lillesøster, som går i 8. klasse når de har brug for det.

Jeg motiveres af, at videregive forståelsen for matematik og fysik. En ting er at fortælle andre, hvad man selv ved, noget helt andet er at opleve, når et andet andet menneske opnår indsigt og forståelse for stoffet. Jeg har gennem min skoletid oplevet, at mange har modstand mod matematikken og finder det meget svært. Jeg vil bare rigtig gerne være med til at åbne matematikken og give glæden ved stoffet videre. Min søster siger: “Hvis jeg ikke forstår det første gang, så er han god til at forklare det samme igen men på en anden måde. Han bliver ved med at finde en ny måde at forklare på, ind til han har fundet ud af, hvordan jeg bedst kan forstå det. Han er meget tålmodig og så ved han bare rigtig meget.”

- Jeg har gode kvalifikationer i matematik og fysik - Jeg er tålmodig - Jeg kan angribe stoffet fra mange vinkler - Jeg er flittig og hjælpsom - Jeg har let ved at komme i kontakt med andre mennesker. - Jeg går op i min skole, og det er vigtigt for mig, at opnå gode resultater.

Tue J. er certificeret af GoTutor til at undervise i:

Matematik Matematik (A) Matematik (B) Matematik (C)

Bliv kontaktet af en rådgiver:

Er du interesseret i at få undervisning fra Tue J.? Modtag et uforpligtende opkald fra en af vores rådgiverer og hør mere:


Lad os tale sammen

Vi er klar til at svare på dine spørgsmål.
Ring til os på:

71 99 71 90

Bliv ringet op i dag

Hør, hvad vi kan gøre for dit barn