Glade undervisere
Underviser Mikkel K. der studere Fysik

Mikkel K.

Fysik Aarhus Universitet - AU
Mit navn er Mikkel K. Leth og jeg er 21 år. Jeg har både studeret matematik og fysik på universitet et års tid hver, men jeg har valgt at springe fra, da jeg brænder mere for en uddanelse der hedder data og kommunikation.

Jeg har tidligere undervist på Rødkilde Gymnasium som lektier hjælper i matematik/fysik. Jeg synes det er virkelig sjovt og udfordrende at undervise folk, og jeg brander virkelig for at folk skal blive gode til fag de har svært ved!

Jeg synes selv jeg er en god underviser, fordi jeg har erfaring med at undervise på gymnasie niveau og jeg har hjulpet en del venner med matematik og fysik afleveringer igennem tiden. Jeg forstår også hvad det vil sige at have svært ved et fag, da sprog fag ikke er min stærkeste side. Alt i alt synes jeg både jeg er stærkt fagligt i mine fag og har undervisningskompetencer, samt forståelsen af frustationer ved et svært fag.


Mikkel K. er certificeret af GoTutor til at undervise i:

Fysik (A) Fysik (B) Fysik (C) Fysik/Kemi Historie Historie (A) Historie (B) Matematik Matematik (A) Matematik (B) Matematik (C)

Bliv kontaktet af en rådgiver:

Er du interesseret i at få undervisning fra Mikkel K.? Modtag et uforpligtende opkald fra en af vores rådgiverer og hør mere:


Lad os tale sammen

Vi er klar til at svare på dine spørgsmål.
Ring til os på:

71 99 71 90

Bliv ringet op i dag

Hør, hvad vi kan gøre for dit barn