Glade undervisere
Underviser Lars M. der studere Lærer

Lars M.

Lærer Lærerseminariet
Jeg hedder Lars, jeg er 22 år og er andetårsstuderende på læreruddannelsen i Aalborg, hvor jeg læser matematik som linjefag.

Jeg har altid godt kunne lide, at gå i skole. Jeg syntes og synes stadig det er sjovt at lære nye ting og at være sammen med vennerne fra klassen. Men hvis man har svært ved et fag eller ikke føler sig motiveret til at tage i skole, kan tiden i skolen og gymnasiet blive hård at komme igennem. Derfor motiverer det mig meget, at jeg som underviser ved GoTutor får lov til at hjælpe elever med at forstå og føle sig mere fortrolige ved de svære fag. Det motiverer mig at kunne hjælpe med at skabe aha-oplevelser hos elever og at se dem føle begejstring for et fag.

På trods af at jeg kun læser til lærer på andet år, har jeg en del erfaring indenfor undervisning. Jeg har haft to år mellem gymnasiet og lærerseminariet, hvor jeg har arbejdet som vikar på to folkeskoler og været ansat som lærer et halvt skoleår på en friskole, hvor jeg planlagde og gennemførte undervisning i blandt andet matematik, samfundsfag, engelsk, musik og geografi. Jeg ønsker at skabe motivation, opmuntring og mening hos eleverne i forhold til det faglige og til det at gå i skole. Det gør jeg ved at skabe et godt læringsmiljø, hvor jeg møder eleven i øjenhøjde og hvor vi sammen fejrer sejre og succeser - også de små.

Lars M. er certificeret af GoTutor til at undervise i:

Biologi Dansk Engelsk Historie Kristendomskundskab Matematik Matematik (C) Musik Musik (A) Musik (B) Musik (C) Naturgeografi (B) Naturgeografi (C) Samfundsfag Samfundsfag (B) Samfundsfag (C) Tysk

Bliv kontaktet af en rådgiver:

Er du interesseret i at få undervisning fra Lars M.? Modtag et uforpligtende opkald fra en af vores rådgiverer og hør mere:


Lad os tale sammen

Vi er klar til at svare på dine spørgsmål.
Ring til os på:

71 99 71 90

Bliv ringet op i dag

Hør, hvad vi kan gøre for dit barn