Glade undervisere
Underviser Alexander W. der studere Matematik-Økonomi

Alexander W.

Matematik-Økonomi Aarhus Universitet - AU
Mit navn er Alexander Würtz.  Jeg er 23 år gammel, og læser til dagligt Matematik-Økonomi på Aarhus Universitet, hvor jeg er involveret i en del frivillige foreninger, såsom min studieforenings bestyrelse. Jeg bor i Aarhus, men er født og opvokset på en lille gård lidt nord for Silkeborg. Som person er jeg meget socialt anlagt, og let omgængelig. Jeg bruger min fritid, ved siden af job og studie, på at spille håndbold og fodbold, og være sammen med gode venner. Jeg har særligt stærke kompetencer inden for de matematiske fag, hvor jeg igennem store dele af mit skoleliv har fundet stor glæde i at hjælpe mine medstuderende, hvor de fandt udfordringer. Som underviser vil jeg beskrive mig selv som tålmodig og kreativ. Jeg har selv erfaret at det ikke alt man forstår førstegang, og at det nogle gange hjælper at kigge på et problem på en ny og anderledes måde. Jeg mener at nøgleelementer i læringsprocessen er at eleven er tryg, føler fremgang og har succesoplevelser. En af de bedste ting ved at vejlede er for mig når eleven får ”aha”- oplevelsen. Når det går op for eleven hvordan tingene hænger sammen, og bliver sikker i at bruge det. Det er noget der motiverer mig. At kunne ændre en elevs syn på et fag til noget bedre, er for mig den ultimative succesoplevelse.  

Alexander W. er certificeret af GoTutor til at undervise i:

Biologi Biologi (C) Erhvervsøkonomi (C) Fysik (A) Fysik (B) Fysik (C) Fysik/Kemi Historie Historie (A) Historie (B) Matematik Matematik (A) Matematik (B) Matematik (C) Mediefag (C) Oldtidskundskab (C) Religion (C) Samfundsfag Samfundsfag (C)

Bliv kontaktet af en rådgiver:

Er du interesseret i at få undervisning fra Alexander W.? Modtag et uforpligtende opkald fra en af vores rådgiverer og hør mere:


Lad os tale sammen

Vi er klar til at svare på dine spørgsmål.
Ring til os på:

71 99 71 90

Bliv ringet op i dag

Hør, hvad vi kan gøre for dit barn