Glade undervisere
Underviser Aske O. der studere Samfundsfag

Aske O.

Samfundsfag Aarhus Universitet - AU
Jeg hedder Aske, og jeg er 24 år. Til dagligt læser jeg Samfundsfag på Aarhus Universitet med henblik på at arbejde med mennesker. Som person elsker jeg at være aktiv, og jeg nyder bl.a. at spille fodbold, volleyball og dans, når jeg har mulighed for det.

Min entusiasme til at gå i skole har altid været meget svingende. Det var først i gymnasiet, det gik op for mig, at det ikke er en nødvendigt at være super god til et fag for at kunne lide det.

Den følelse af ikke at bryde sig om et fag, fordi man ikke føler sig god nok, tror jeg er en de mest almindelige problemer for alle mennesker. At løse den udfordring for børn og unge er en af de største motivationsfaktorer, jeg har for at undervise.

Jeg har tidligere været fuldtidsansat som lærervikar, hvor jeg har undervist fra 0-9 klasse i diverse fag. Herudover er jeg stærk i opgaveskrivningen i samfundsfag og matematikafleveringer, og har gode muligheder for at forbedre både forståelse, evner og formidling.

For mig er en god underviser, en som er engageret, imødekommer udfordringer og vanskeligheder, samt kan formidle stoffet på forskellige måder. Jeg vil selv bestræbe mig på at gøre alt dette som underviser.

Aske O. er certificeret af GoTutor til at undervise i:

Dansk Dansk (A) Dansk (B) Dansk (C) Historie Historie (A) Historie (B) Matematik Matematik (B) Matematik (C) Samfundsfag Samfundsfag (A) Samfundsfag (B) Samfundsfag (C)

Bliv kontaktet af en rådgiver:

Er du interesseret i at få undervisning fra Aske O.? Modtag et uforpligtende opkald fra en af vores rådgiverer og hør mere:


Lad os tale sammen

Vi er klar til at svare på dine spørgsmål.
Ring til os på:

71 99 71 90

Bliv ringet op i dag

Hør, hvad vi kan gøre for dit barn