Glade undervisere
Underviser Lars S. der studere Bacheloruddannelse i Matematik

Lars S.

Bacheloruddannelse i Matematik Københavns Universitet - KU
Jeg hedder Lars, er 28 år gammel, født og opvokset i Thy og er pt. i gang med mit 2.år på Bacheloruddannelsen i matematik på Københavns Universitet.

Igennem min skolegang har jeg mærket en tydelig sammenhæng mellem det at have en god og inspirerende underviser, og min egen lyst og engagement for at lære. Det er med den tanke i baghovedet, at jeg går ind til undervisningsfaget såvel pædagogisk som fagligt. Jeg har lyst til at være den inspirerende underviser, der sætter gang i en elevs tanker og planter en naturlig nysgerrighed hos eleven. Efter min mening er denne nysgerrighed den vigtigste forudsætning for at lære.

Inden jeg påbegyndte mit matematiske studie, gennemførte jeg en bacheloruddannelse i Rytmisk musik- og bevægelsespædagogik på musikkonservatoriet i årene 2009-2013. I denne forbindelse har jeg fået en del erfaring i privatundervisning af enkelte soloelever, samt undervisning af soloelever og sammenspilshold på forskellige institutioner.

Udover musik og matematik, er jeg alment interesseret, især inden for historie, dansk samt de naturvidenskabelige fag.

Lars S. er certificeret af GoTutor til at undervise i:

Biologi Biologi (C) Dansk Dansk (A) Dansk (B) Dansk (C) Fysik (A) Fysik (B) Fysik (C) Fysik/Kemi Historie Historie (A) Historie (B) Kemi (B) Kemi (C) Matematik Matematik (A) Matematik (B) Matematik (C) Musik Musik (A) Musik (B) Musik (C) Samfundsfag Samfundsfag (C)

Bliv kontaktet af en rådgiver:

Er du interesseret i at få undervisning fra Lars S.? Modtag et uforpligtende opkald fra en af vores rådgiverer og hør mere:


Lad os tale sammen

Vi er klar til at svare på dine spørgsmål.
Ring til os på:

71 99 71 90

Bliv ringet op i dag

Hør, hvad vi kan gøre for dit barn