Glade undervisere
Underviser Camilla R. der studere Bachelor i lingvistik

Camilla R.

Bachelor i lingvistik Aarhus Universitet - AU
Mit navn er Camilla, jeg er 22 år og læser lingvistik på Aarhus Universitet. Senere hen vil jeg utroligt gerne arbejde med folk, som har uddannelses- eller sprogvanskeligheder. Jeg har en stor passion for sprog og finder det berigende at være den som gør svært stof forståeligt. Undervisning skal kunne være afvekslende med plads til nye ideer og inputs. Det vigtigste for mig i min egen læringsproces har været at der ikke findes en endegyldig læringsmåde. Undervisning for mig handler derfor om at sætte den enkelte elev i fokus og motivere dem til at lære.

Camilla R. er certificeret af GoTutor til at undervise i:

Almen Sprogforståelse Billedkunst Billedkunst (B) Billedkunst (C) Dansk Dansk (A) Dansk (B) Dansk (C) Engelsk Engelsk (A) Engelsk (B) Engelsk (C) Historie Historie (A) Historie (B) Italiensk (A) Italiensk (B) Religion (B) Religion (C)
Camilla R. studerer på Aarhus Universitet - AU

Aarhus Universitet er med sine over 35.000 studerende en af landets største uddannelsesinstitutioner. Strukturen er klassisk akademiske forelæsninger, selvstudie og skriftlige produkter. Så sent som i 2018 figurerede det på adskillige top 100-lister over verdens universiteter.

Læs mere om Aarhus Universitet - AU

Bliv kontaktet af en rådgiver:

Er du interesseret i at få undervisning fra Camilla R.? Modtag et uforpligtende opkald fra en af vores rådgivere og hør mere:


Lad os tale sammen

Vi er klar til at svare på dine spørgsmål.
Ring til os på:

71 99 71 90

Bliv ringet op i dag

Hør, hvad vi kan gøre for dit barn