Glade undervisere
Underviser Alexander W. der studere Matematik

Alexander W.

Matematik Aarhus Universitet - AU
Hej, jeg hedder Alexander!

Jeg er 26 år og bor lige uden for Aarhus. Til daglig læser jeg matematik på Aarhus Universitet, hvilket jeg er meget glad for.

Jeg har valgt at blive underviser hos GoTutor, da jeg elsker at kunne hjælpe hvor jeg kan, og få folk til at forstå, på det grundlæggende plan, hvad det er er vi arbejder med. Hos GoKarakter underviser jeg i både humanistiske og naturvidenskabelige fag. Min store passion er matematik, hvilket kan være et rigtig svært fag for mange. Dét, og mange andre fag, vil jeg med glæde hjælpe dig med!

Jeg glæder mig til at møde dig!

Alexander W. er certificeret af GoTutor til at undervise i:

Engelsk Engelsk (B) Engelsk (C) Geografi Geografi (C) Historie Historie (B) Matematik Matematik (A) Matematik (B) Matematik (C) Samfundsfag Samfundsfag (B) Samfundsfag (C)
Alexander W. studerer på Aarhus Universitet - AU

Aarhus Universitet er med sine over 35.000 studerende en af landets største uddannelsesinstitutioner. Strukturen er klassisk akademiske forelæsninger, selvstudie og skriftlige produkter. Så sent som i 2018 figurerede det på adskillige top 100-lister over verdens universiteter.

Læs mere om Aarhus Universitet - AU

Bliv kontaktet af en rådgiver:

Er du interesseret i at få undervisning fra Alexander W.? Modtag et uforpligtende opkald fra en af vores rådgivere og hør mere:


Lad os tale sammen

Vi er klar til at svare på dine spørgsmål.
Ring til os på:

71 99 71 90

Bliv ringet op i dag

Hør, hvad vi kan gøre for dit barn