Glade undervisere
Underviser Alfred R. der studere Softwareteknologi

Alfred R.

Softwareteknologi Danmarks Tekniske Universitet - DTU
Mit navn er Alfred, og jeg er 21 år gammel. Jeg studerer, på nuværende tidspunkt, maskinteknik på DTU(Danmarks Tekniske Universitet). På min gymnasielle uddannelse gik jeg på en naturvidenskabelig linje. Det, som jeg brænder for ved maskinteknik, er at forstå, hvordan tingene i vores hverdag er udviklet og skruet sammen, og hvilke overvejelser der er blevet gjort i udviklingsprocessen. Men ved dette studie, og naturvidenskabelige linjer i gymnasiet, er der ofte ting, som er meget svære at forstå, og generelt bare ting, der ikke falder en så logisk ind. Derfor vil jeg gerne hjælpe med de svære dele, og, til at starte med, ulogiske ting, som møder en på disse uddannelser. At give sin viden videre til et andet individ, anser jeg som en stor og vigtig ting her i livet. Ydermere, synes jeg, at det virkelig er fedt, at se en anden person få stor gavn af min hjælp.

Alfred R. er certificeret af GoTutor til at undervise i:

Fysik (B) Fysik (C) Kemi (A) Kemi (B) Kemi (C) Matematik (A) Matematik (B) Matematik (C)
Alfred R. studerer på Danmarks Tekniske Universitet - DTU

Det var selveste H. C. Ørsted, manden, der opdagede elektromagnetisme, der i 1829 grundlagde Den Polytekniske Læreanstalt. I dag er det kendt som Danmarks Tekniske Universitet, eller DTU, og ligger i Kgs. Lyngby. Her uddannes civil- og diplomingeniører, og DTU er bredt anerkendt som en af verdens bedste ingeniøruddannelser.

Læs mere om Danmarks Tekniske Universitet - DTU

Bliv kontaktet af en rådgiver:

Er du interesseret i at få undervisning fra Alfred R.? Modtag et uforpligtende opkald fra en af vores rådgivere og hør mere:


Lad os tale sammen

Vi er klar til at svare på dine spørgsmål.
Ring til os på:

71 99 71 90

Bliv ringet op i dag

Hør, hvad vi kan gøre for dit barn