Glade undervisere
Underviser Darko N. der studere Cand.mag.hist.

Darko N.

Cand.mag.hist. Københavns Universitet - KU
Mit navn er Darko og jeg er 26 år. Jeg er en nyligt uddannet historiker fra Københavns Universitet, der lige er flyttet til Århus. Gennem tidligere jobs har jeg fået en hel del erfaring med undervisning og formidling derfra. Jeg har både undervist børn fra 0-10 klasse og gymnasieelever op til 3.g. med stærke resultater. Jeg underviste ofte meget udfordrede børn og unge med læsevanskeligheder eller indlæringsvanskeligheder. Jeg havde dog også skarpe elever på højt niveau, som jeg hjalp ligeså meget som de svagere elever. Før dette var jeg lærevikar og pædagogmedhjælper i en SFO for specialbørn, og jeg har også meget erfaring med at hjælpe og engagere børn fra disse jobs.

Min viden og erfaring strækker sig til at dække historie, dansk, religion, kristendomskundskab, engelsk og samfundsfag til og med 3.g niveau.

Jeg vil naturligvis mene, at der er mange ting, der gør mig til en god underviser, men det, der først og fremmest gør mig til en god underviser er, at jeg er en dygtig formidler. Jeg elsker at afdække hvad det er, der skal til, for at få den enkelte elev til at blive engageret og forme min undervisning efter det. Jeg er desuden meget tålmodig, og jeg ved godt hvor hårdt det nogle gange kan være i skolen eller med eksamen, og jeg har fuld forståelse for det. En sidste ting jeg vil highlight' omkring mig selv er, at jeg elsker at hjælpe, hvilket nok er den vigtigste ting som underviser. Jeg vil gøre alt hvad jeg kan, for at se børn og unge overkomme de udfordringer, der holder dem tilbage. Dette indebærer at udnytte alt hvad jeg ved og kan, for at hjælpe hver eneste elev jeg har.

Darko N. er certificeret af GoTutor til at undervise i:

Dansk Dansk (A) Dansk (B) Dansk (C) Engelsk Engelsk (A) Engelsk (B) Engelsk (C) Historie Historie (A) Historie (B) Kristendomskundskab Religion (B) Religion (C) Samfundsfag Samfundsfag (A) Samfundsfag (B) Samfundsfag (C)
Darko N. studerer på Københavns Universitet - KU

Københavns Universitet - eller bare KU - er landets ældste universitet, startet i 1479. Siden dengang har udbuddet af uddannelser og optaget udvidet sig drastisk; der går nu knapt 40.000 studerende fordelt på seks fakulteter. KU rangerer desuden ofte på top 100 over verdens bedste universiteter.

Læs mere om Københavns Universitet - KU

Bliv kontaktet af en rådgiver:

Er du interesseret i at få undervisning fra Darko N.? Modtag et uforpligtende opkald fra en af vores rådgiverer og hør mere:


Lad os tale sammen

Vi er klar til at svare på dine spørgsmål.
Ring til os på:

71 99 71 90

Bliv ringet op i dag

Hør, hvad vi kan gøre for dit barn