Jeg tænker på undervisning lidt som at gå en tur i Silvan. Hylderne er fyldt med værktøjer, som man ikke forstår, hvordan man bruger, eller hvad de skal bruges til. Ét ad gangen kigger man på dem, undersøger dem, hvordan de virker, og hvilke specifikke opgaver de klarer. Når du har nok værktøjer i din værktøjskasse, kan du pludselig bruge dem sammen og klare det, du kom ned i Silvan for – hænge et billede op, samle en reol eller bygge et skur. På samme måde bruger vi matematiske værktøjer som integralregning, trigonometri med mere for at løse opgaver, vi står over for.
Jeg læser til elektroingeniør på DTU og prøver at gå til mine opgaver så pragmatisk som muligt ved først at forstå opgaven og derefter regne ud, hvilke værktøjer jeg kan bruge for at komme frem til det rigtige svar, og det vil min undervisning nok bære præg af. Min egen tilgang til at lære ting er, at formålet først og fremmest skal stå klart, inden al teorien rulles ud – således motiveres man for at dykke ned i et emne.
På DTU beskæftiger jeg mig med elektronik og Arduino og er med til at bygge en elektrisk racerbil. Hjemme spiller jeg guitar og fodbold.