Glade undervisere
Underviser Mathias L. der studere Lærerseminaret

Mathias L.

Lærerseminaret University College - København & Hillerød - UCC
Jeg hedder Mathias, jeg er 23 år gammel og går på lærerseminaret

Jeg er i gang med at uddanne mig til ASTE-lærer. Det betyder jeg bliver uddannet inden for matematik, geografi, fysik/kemi og biologi.

Jeg har valgt at uddanne mig til folkeskolelærer, da jeg elsker at lære fra mig! Derfor har jeg også været underviser hos GoTutor siden 2017. Før jeg blev underviser her, var jeg lærervikar.

Ved siden af mit studie bruger jeg meget tid som tutor for nye studerende på læreruddannelsen på Campus Carlsberg. At kunne give dem en god start på deres fremtidige studie betyder meget for mig.

Jeg ser frem til at undervise dig!

Mathias L. er certificeret af GoTutor til at undervise i:

Biologi Bioteknologi (A) Fysik (B) Fysik (C) Fysik/Kemi Geografi Kemi (B) Kemi (C) Matematik Matematik (A) Matematik (B) Matematik (C)
Mathias L. studerer på University College - København & Hillerød - UCC

UCC er en af landets syv professionshøjskoler, der har hovedkvarter i Carlsbergbyen i København. De har desuden en satellitafdeling i Hillerød, hvor der uddannes sundhedsfagligt og pædagogisk personale. På campus Carlsberg er de mest kendt for at uddanne skolelærere og pædagoger.

Læs mere om University College - København & Hillerød - UCC

Bliv kontaktet af en rådgiver:

Er du interesseret i at få undervisning fra Mathias L.? Modtag et uforpligtende opkald fra en af vores rådgivere og hør mere:


Lad os tale sammen

Vi er klar til at svare på dine spørgsmål.
Ring til os på:

71 99 71 90

Bliv ringet op i dag

Hør, hvad vi kan gøre for dit barn