Glade undervisere
Underviser Liva B. der studere Engelsk

Liva B.

Engelsk Københavns Universitet - KU
Jeg har læst engelsk BA i to år, og søger ind på musikvidenskab som sidefag til næste september. Målet med min uddannelse er at blive gymnasielærer, og derfor kunne det være fedt at få mulighed for at hjælpe elever, som mangler motivation og hjælp i dansk og engelsk. Jeg har før været tutor på zedubra for en kvinde, som skulle bruge engelsk på sin arbejdsplads, og jeg har også arbejde som lærervikar i mit sabbatår. Derudover har jeg hjulpet veninder og venner i fransk på B-niveau, inden jeg valgte at hæve fransk til et 5. A-fag.

Jeg stræber efter at blive en underviser, som kan se en personlig og faglig udvikling hos mine elever, og dette mål opnår jeg igennem optimisme, tålmodighed, og ikke mindst opmærksomhed på den individuelle elev. Den menneskelige tilfredsstillelse jeg får ved at lære fra mig og derigennem lære af andre, er en af de kvaliteter jeg vægter højest hos mig selv.

Liva B. er certificeret af GoTutor til at undervise i:

Dansk Dansk (A) Dansk (B) Dansk (C) Engelsk Engelsk (A) Engelsk (B) Engelsk (C)

Bliv kontaktet af en rådgiver:

Er du interesseret i at få undervisning fra Liva B.? Modtag et uforpligtende opkald fra en af vores rådgiverer og hør mere:


Lad os tale sammen

Vi er klar til at svare på dine spørgsmål.
Ring til os på:

71 99 71 90

Bliv ringet op i dag

Hør, hvad vi kan gøre for dit barn