Glade undervisere
Underviser Cecilie R. der studere Lærer

Cecilie R.

Lærer Lærerseminariet
Jeg hedder Cecilie, er 24 år og studerer på læreruddannelsen i Århus. Jeg elsker at undervise, og har også arbejdet som vikar på en folkeskole, hvor jeg med stor glæde kunne videregive min faglige viden. Som person er jeg glad, udadvendt og elsker at være social. Jeg er meget pligtopfyldende og struktureret. Derudover er jeg energisk, motiveret og har en positiv tilgang til mine opgaver. Jeg synes det er enormt vigtigt, at børn og unge er glade for at gå i skole. Jeg har altid selv været glad for at lære nyt, så den motivation og glæde er også en, jeg ønsker at fremme hos eleven. Jeg synes det er spændende at undervise og lære fra mig, samt at følge elevens fremskridt såvel fagligt som personligt.

Cecilie R. er certificeret af GoTutor til at undervise i:

Almen Sprogforståelse Dansk Dansk (A) Dansk (B) Dansk (C) Engelsk Engelsk (A) Engelsk (B) Engelsk (C) Fysik (C) Historie Historie (A) Historie (B) Italiensk (A) Italiensk (B) Matematik Matematik (B) Matematik (C) Psykologi (B) Psykologi (C) Samfundsfag Samfundsfag (B) Samfundsfag (C)

Bliv kontaktet af en rådgiver:

Er du interesseret i at få undervisning fra Cecilie R.? Modtag et uforpligtende opkald fra en af vores rådgiverer og hør mere:


Lad os tale sammen

Vi er klar til at svare på dine spørgsmål.
Ring til os på:

71 99 71 90

Bliv ringet op i dag

Hør, hvad vi kan gøre for dit barn