Glade undervisere
Underviser Andreas B. der studere Nordisk sprog og litteratur

Andreas B.

Nordisk sprog og litteratur Aarhus Universitet - AU
Lektiehjælper med bred kernefaglighed som brænder for at lære fra sig!

Jeg hedder Andreas Bach, jeg er 23 år gammel og netop startet på mit 8. semester ved Aarhus Universitet. I sommer færdiggjorde jeg min bachelor i Historie med bachelortilvalg i Nordisk sprog og litteratur (Dansk) og er netop startet på min kandidatuddannelse i Historie med Dansk som kandidattilvalg. Historie på universitetsniveau bevirker en bred kernefaglighed, da faget både omhandler religions -og samfundsvidenskabelige fagområder. Faget har givet mig færdigheder i den historiske metode (kildekritik), den samlede verdenshistorie/danmarkshistorie, note -og læseteknik samt kunsten, at skrive en velfunderet/veldokumenteret historisk opgave. Dansk-faget har givet mig færdigheder i det analytiske element, hvad enten det omhandler noveller, romaner, digte osv. Udover det analytiske element har faget desuden givet mig betydelige færdigheder i den danske grammatik - herunder tegnsætning såvel som velformuleringsevne.

Af væsen er jeg livsglad, pligtopfyldende, sportsinteresseret og generelt socialt anlagt. Min store drøm er at blive gymnasielærer. Min motivation for at undervise er egentlig ret simpel: jeg elsker at lære fra mig og hjælpe andre, men samtidig også selv at blive belært i processen. Derudover er elevens udvikling i forløbet et stort interessefelt for mig, og jeg vil gøre mit ypperste for at motivere eleven og udvide hans/hendes faglighed. Jeg er tålmodig i min fremtoning og undervisning, hvilket jeg ser som yderst vigtigt i forhold til elevens indlæring, hvad enten det drejer sig om fundamentale eller mere komplekse problemstillinger.

Jeg har tidligere været tilnkyttet som frivillig i en lektiecafe på min gamle folkeskole, så undervisningselementet er ikke helt uvant for mig. Hvad, der gør mig til en god underviser, vil jeg mene, er mit overskud, min rummelighed og ikke mindst min passion for undervisning såvel som for de enkelte fag. Slutteligt kan jeg fortælle, at jeg har haft Retorik som HUM-fag (valgfag) på universitetet; et fag som grundlæggende omhandler den gode fremlæggelse/præsentation, hvorfor jeg også kan være behjælpelig, hvis eleven oplever usikkerhed ved mundtlige oplæg eller i eksamenssituationer.

Andreas B. er certificeret af GoTutor til at undervise i:

Dansk Dansk (A) Dansk (B) Dansk (C) Historie Historie (A) Historie (B)

Bliv kontaktet af en rådgiver:

Er du interesseret i at få undervisning fra Andreas B.? Modtag et uforpligtende opkald fra en af vores rådgiverer og hør mere:


Lad os tale sammen

Vi er klar til at svare på dine spørgsmål.
Ring til os på:

71 99 71 90

Bliv ringet op i dag

Hør, hvad vi kan gøre for dit barn