Glade undervisere
Underviser Tobias B. der studere Politik og administration

Tobias B.

Politik og administration Aalborg Universitet - AAU
Positiv, målrettet og social underviser. Mit navn er Tobias Bøgeskov Eriksen. Jeg er 23 år gammel, og læser Politik og Administration på Aalborg Universitet. Siden 8.klasse har jeg været meget bevidst om, at det er vigtigt at klare sig godt i skolen. Endvidere har jeg vidst, at kun igennem en målrettet indsats er det muligt at opnå, de må jeg ønsker. Derfor motiverer det mig at undervise, da det er særdeles vigtig i nutidens Danmark at klare sig godt i skolen. Dine mål er i centrum, og vi skal nok nå dem! Før jeg startede på min nuværende uddannelse, var jeg lærervikar på folkeskolen Skolegades Skole i Brønderslev. Dette har givet mig en stor potion erfaring, som er gavnlig for mig som underviser. Jeg kender derfor til hvilke problemstillinger, som kan fremkomme hos de studerende. Jeg har en optimistisk tilgang til livet, hvilket betyder, at jeg er god til at spotte muligheder og løsninger, hvor andre ser begrænsninger. Jeg vil derfor være klar på hver en udfordring som kan fremkomme hos dig. Såvel fagligt og socialt. Jeg glæder mig til at møde dig! :-)

Tobias B. er certificeret af GoTutor til at undervise i:

Dansk Dansk (A) Dansk (B) Dansk (C) Historie Historie (A) Historie (B) Psykologi (C) Religion (C) Samfundsfag Samfundsfag (A) Samfundsfag (B) Samfundsfag (C)

Bliv kontaktet af en rådgiver:

Er du interesseret i at få undervisning fra Tobias B.? Modtag et uforpligtende opkald fra en af vores rådgiverer og hør mere:


Lad os tale sammen

Vi er klar til at svare på dine spørgsmål.
Ring til os på:

71 99 71 90

Bliv ringet op i dag

Hør, hvad vi kan gøre for dit barn