Glade undervisere
Underviser Michael P. der studere Forsikringsmatematik

Michael P.

Forsikringsmatematik Københavns Universitet - KU
Med en passion for at undervise er mentorjobbet hos GoTutor et oplagt sted for mig at arbejde. Jeg hedder Michael, er 25 år gammel og studerer forsikringsmatematik, også kaldet aktuarvidenskab, på Københavns Universitet.

Min faglige kompetence er i højsædet med topkarakterer i gymnasiet og mine pædagogiske evner er bekræftet af mit job som lærervikar på Herstedøster skole. Foruden mit regulære vikariat fik jeg desuden en fastansættelse hos en gruppe autistbørn, som for alvor stillede krav til min pædagogiske kunnen. For mig er nøglen til et godt undervisningsforløb et stærkt tillidsbånd mellem elev og underviser, hvorfor mit glade væsen og humoristiske sans er gode egenskaber. Det er vigtigt, at eleven føler sig tryg i undervisningen så han/hun ikke holder sig tilbage og derfor ikke får udlevet sit fulde potentiale. Derfor er kemien mellem underviser og elev som sagt altafgørende.

Det der for alvor giver mig et drive til at undervise er at se eleven flytte sig til et niveau, som eleven aldrig ville have troet. Alle kender følelsen af at stirre sig blind på et problem eller en opgave, hvor man allermest har lyst til at give op. Men så lige pludselig får man denne ’aha’ oplevelse, hvor man endelig forstår det, man troede var umuligt. Jeg garanterer, at mine elever nok skal få denne aha-oplevelse.

Michael P. er certificeret af GoTutor til at undervise i:

Biologi Biologi (C) Fysik (B) Fysik (C) Matematik Matematik (A) Matematik (B) Matematik (C)

Bliv kontaktet af en rådgiver:

Er du interesseret i at få undervisning fra Michael P.? Modtag et uforpligtende opkald fra en af vores rådgiverer og hør mere:


Lad os tale sammen

Vi er klar til at svare på dine spørgsmål.
Ring til os på:

71 99 71 90

Bliv ringet op i dag

Hør, hvad vi kan gøre for dit barn