Glade undervisere
Underviser Ida A. der studere Psykologi

Ida A.

Psykologi Aalborg Universitet - AAU
Mit navn er Ida Amaia, jeg er 23 år og læser psykologi på Aalborg universitet. I min fritid holder jeg af at svømme, dyrke yoga, læse, se film, lave mad - og gerne sammen med mine venner!

Jeg interesserer mig for indlæring og hukommelse samt undervisning og at lære fra mig. Det er en positiv oplevelse for mig, når jeg kan se at mine elever 'ser lyset' og selv får en god oplevelse med undervisningen. Det er vigtigt for mig at gøre undervisningen både sjov og lærerig, hvilket i følge min erfaring er med til at motivere elverne til at gøre sig umage.

Jeg har før været lektiehjælper i samme fag på mit gymnasie, Aarhus Katedralskole. Ydermere har jeg undervist børn i skolealderen i b.la. engelsk og spansk. Jeg har fået topkarakterer i alle fagene og mit andet modersmål er spansk. Derudover har jeg boet et år i Barcelona, hvilket lærte mig meget om spansk kultur og selvfølgelig sproget.

Det er meget vigtigt for mig at skabe et godt læringsmiljø, og jeg er god til at tilpasse mig elevers behov og forskellige indlæringsmetoder. Det jeg fokuserer mest på med en elev er at skabe en interesse for faget samt at gøre det sjovt og tilgængeligt - det er min erfaring at det skaber den største indlæring.

Ida A. er certificeret af GoTutor til at undervise i:

Dansk Dansk (A) Dansk (B) Dansk (C) Psykologi (B) Psykologi (C) Spansk (A) Spansk (B) Spansk (C)

Bliv kontaktet af en rådgiver:

Er du interesseret i at få undervisning fra Ida A.? Modtag et uforpligtende opkald fra en af vores rådgiverer og hør mere:


Lad os tale sammen

Vi er klar til at svare på dine spørgsmål.
Ring til os på:

71 99 71 90

Bliv ringet op i dag

Hør, hvad vi kan gøre for dit barn