GoKarakter hedder nu GoTutor - Læs mere

Glade undervisere
Underviser Søren M. der studere Statskundskab

Søren M.

Statskundskab Aarhus Universitet - AU
Jeg hedder Søren, er 21 år gammel og læser statskundskab på Aarhus Universitet, hvor jeg netop har afsluttet 3. semester og skal påbegynde mit 4. semester.

Som privatunderviser får jeg unikke muligheder for at formidle min faglige viden videre til unge mennesker, og idet jeg brænder for at komme til at undervise, og desuden har fremtidige planer om at blive gymnasielærer i bl.a. samfundsfag, finder jeg, at rollen som underviser er en fantastisk mulighed for at opnå værdifulde personlige såvel som faglige kompetencer.

Jeg har erfaringer med at undervise fra min gymnasietid, hvor jeg til tider hjalp mine medstuderende med matematikopgaver og større skriftlige opgaver. I mit sabbatår var jeg frivillig hos Lærdansk Aarhus, hvor jeg hjalp indvandrere, som havde problemer med IT. Herigennem har jeg oparbejdet værdifulde kommunikative kompetancer.

Som person er jeg rummelig, omgængelig samt lyttende og finder det vigtigt at skabe en god relation til eleven, da det er nøglen til at skabe et godt læringsmiljø. Endvidere tilstræber jeg en varieret, engageret og anerkende lektiehjælp, som tager hensyn til den enkelte elevs individuelle potentiale og behov og ydermere møder dem der, hvor de befinder sig fagligt såvel som menneskeligt.

Søren M. er certificeret af GoTutor til at undervise i:

Engelsk Engelsk (A) Engelsk (B) Engelsk (C) Historie Historie (A) Historie (B) Matematik Matematik (A) Matematik (B) Matematik (C) Samfundsfag Samfundsfag (A) Samfundsfag (B) Samfundsfag (C)

Bliv kontaktet af en rådgiver:

Er du interesseret i at få undervisning fra Søren M.? Modtag et uforpligtende opkald fra en af vores rådgiverer og hør mere:


Lad os tale sammen

Vi er klar til at svare på dine spørgsmål.
Ring til os på:

71 99 71 90

Bliv ringet op i dag

Hør, hvad vi kan gøre for dit barn