Glade undervisere
Underviser Helena E. der studere Statskundskab

Helena E.

Statskundskab Aarhus Universitet - AU
Jeg hedder Helena, er 21 år og læser statskundskab i Aarhus. Samfundet og politik interesserer mig meget, og studiet giver mulighed for at fordybe sig i alt fra de store moralske og politiske spørgsmål til statistik og tal.

Jeg har altid været glad for at gå i skole, få ny viden og dygtiggøre mig. Det er denne begejstring, jeg håber på at kunne give videre til andre elever, samtidig med at jeg selv udvikler mig som menneske. Jeg kan godt lide at hjælpe andre mennesker til at forstå og sætte pris på de fag, jeg underviser i, fordi jeg selv synes, de er spændende.

Jeg har ikke formelt undervist før, men har altid hjulpet mine klassekammerater, min læsegruppe og min lillebror, samt holdt energiske små foredrag for mine forældre, hver gang jeg havde lært noget nyt og spændende i skolen.

Som underviser er jeg tålmodig, målrettet og engageret. Jeg lægger vægt på at finde glæden ved at lykkes med det faglige.


Helena E. er certificeret af GoTutor til at undervise i:

Dansk Dansk (A) Dansk (B) Dansk (C) Engelsk Engelsk (A) Engelsk (B) Engelsk (C) Latin (C) Matematik Matematik (C) Samfundsfag Samfundsfag (A) Samfundsfag (B) Samfundsfag (C) Tysk Tysk (A) Tysk (B) Tysk (C)

Bliv kontaktet af en rådgiver:

Er du interesseret i at få undervisning fra Helena E.? Modtag et uforpligtende opkald fra en af vores rådgiverer og hør mere:


Lad os tale sammen

Vi er klar til at svare på dine spørgsmål.
Ring til os på:

71 99 71 90

Bliv ringet op i dag

Hør, hvad vi kan gøre for dit barn