Glade undervisere
Underviser Gitte C. der studere Farmaci

Gitte C.

Farmaci Syddansk Universitet - SDU
Jeg hedder Gitte, er 22 år gammel og kommer fra Nordjylland.

Jeg bor nu i Odense og studerer farmaci (farmaceut). Før dette gik jeg på Aalborg Tekniske Gymnasium (htx), hvor jeg havde Matematik A, Fysik A og Kemi A. Det er også primært de fag jeg underviser i hos GoTutor.

I gymnasiet hjalp jeg ofte mine klassekammerater med lektierne og afleveringerne, hvilket jeg synes var sjovt og lærerigt. Jeg fik også ofte at vide, at jeg var god til at forklare stoffet, så det var lettere at forstå. Jeg har også hjulpet min lillesøster med lektierne igennem hendes skoletid. Jeg er generelt glad for at hjælpe andre, hvilket også er grunden til jeg blev lektiehjælper hos GoTutor.

Jeg glæder mig meget til at møde dig :)

Gitte C. er certificeret af GoTutor til at undervise i:

Fysik (A) Fysik (B) Fysik (C) Fysik/Kemi Kemi (A) Kemi (B) Kemi (C) Matematik Matematik (A) Matematik (B) Matematik (C)
Gitte C. studerer på Syddansk Universitet - SDU

Syddansk Universitet, eller SDU, er med lige knap 30.000 studerende et af landets tre største universiteter. SDU har hovedkvarter i Odense, men har fået vokseværk, og har afdelinger i Esbjerg, Kolding, Sønderborg, Slagelse og København. SDU er specielt kendt og anerkendt for deres optagelsesproces, hvor de ikke lægger lige så meget vægt på karakterer som andre videregående uddannelser, men i stedet på optagelsesprøver og -samtaler.

Læs mere om Syddansk Universitet - SDU

Bliv kontaktet af en rådgiver:

Er du interesseret i at få undervisning fra Gitte C.? Modtag et uforpligtende opkald fra en af vores rådgiverer og hør mere:


Lad os tale sammen

Vi er klar til at svare på dine spørgsmål.
Ring til os på:

71 99 71 90

Bliv ringet op i dag

Hør, hvad vi kan gøre for dit barn