GoKarakter hedder nu GoTutor - Læs mere

Glade undervisere
Underviser Frederikke L. der studere Litteraturhistorie

Frederikke L.

Litteraturhistorie Aarhus Universitet - AU
Jeg er 22 år og i forbindelse med min uddannelse og studie, er jeg i sommeren 2015 flyttet fra Sjælland til Jylland, hvor jeg er netop har færdiggjort en bachelor i Litteraturhistorie på Aarhus Universitet og er gået i gang med en kandidat i Retorik. Jeg har altid fokuseret meget på mit skolearbejde og som konsekvens af dette, har jeg altid hjulpet mine klassekammerater med deres lektier og de ting, de havde svært ved. At se mine klassekammerater forstå noget, som jeg har hjulpet dem med, har været en vigtig motivationsfaktor for mig til at forbedre mig selv og gøre endnu mere ud af min egen læring. Jeg kan godt lide at lære fra mig, fordi jeg kan se, at det gør en forskel for den, man sidder over for. Da jeg selv var meget stille i skolen, fik jeg hjælp og redskaber til at komme ud over min angst for at sige noget i timerne og udvikle mig som person. Disse redskaber vil jeg gerne give videre til andre i samme situation.

Frederikke L. er certificeret af GoTutor til at undervise i:

Dansk Dansk (A) Dansk (B) Dansk (C) Engelsk Engelsk (A) Engelsk (B) Engelsk (C) Musik Musik (A) Musik (B) Musik (C) Oldtidskundskab (C)

Bliv kontaktet af en rådgiver:

Er du interesseret i at få undervisning fra Frederikke L.? Modtag et uforpligtende opkald fra en af vores rådgiverer og hør mere:


Lad os tale sammen

Vi er klar til at svare på dine spørgsmål.
Ring til os på:

71 99 71 90

Bliv ringet op i dag

Hør, hvad vi kan gøre for dit barn