Glade undervisere
Underviser Malene N. der studere Medicin

Malene N.

Medicin Syddansk Universitet - SDU
Mit navn er Malene, og jeg er en ung og frisk pige på 25 år, der studerer medicin på Syddansk Universitet på 10. semester, hvilket jeg er rigtig glad for. Oprindeligt kommer jeg fra Nordjylland, men flyttede til Odense for at studere. Jeg har et nuværende job som sygeplejevikar på landets hospitaler og brænder for at hjælpe andre. Ud over dette er jeg også formand i et frivilligt værested for ensomme unge. Da jeg selv gik i folkeskolen og gymnasiet, havde jeg ikke mulighed for at få hjælp til mit skolearbejde derhjemme. Derfor ved jeg, hvordan det er at kæmpe sig igennem skolen, og det er den største motivator for mig som lektiehjælper. Jeg vil rigtig gerne være den hjælp for andre, som jeg ikke selv havde mulighed for at få. Derudover føler jeg en enorm glæde ved at se mine elever få succes, og ikke mindst når de indser, at de godt kan! Som underviser er jeg meget tålmodig og synes det er vigtigt at møde eleverne på deres niveau, og sammen finde ud af hvad der fungerer for den enkelte. Mit mål med undervisningen er at gøre mine elever så selvstændige som muligt, for det er noget de med garanti kan bruge i deres videre læring.

Malene N. er certificeret af GoTutor til at undervise i:

Almen Sprogforståelse Biologi Biologi (C) Dansk Dansk (A) Dansk (B) Dansk (C) Engelsk Engelsk (A) Engelsk (B) Engelsk (C) Fysik (C) Fysik/Kemi Kemi (B) Kemi (C) Latin (C) Matematik Matematik (A) Matematik (B) Matematik (C) Naturvidenskabeligt grundforløb Religion (C)

Bliv kontaktet af en rådgiver:

Er du interesseret i at få undervisning fra Malene N.? Modtag et uforpligtende opkald fra en af vores rådgiverer og hør mere:


Lad os tale sammen

Vi er klar til at svare på dine spørgsmål.
Ring til os på:

71 99 71 90

Bliv ringet op i dag

Hør, hvad vi kan gøre for dit barn