Glade undervisere
Underviser Laura R. der studere Molekylær Medicin

Laura R.

Molekylær Medicin Aarhus Universitet - AU
Jeg er en sød og smilende pige på 24 år, som til daglig studerer bygningsdesign ingeniør på Aarhus Universitet. Min store interesse ligger derfor inden for naturvidenskaben, og jeg er derfor super motiveret til at undervise i fagene inden for dette felt. Min interesse for at undervise blev vakt, da jeg I gymnasiet fik lov til at arbejde i lektiecaféen på skolen, hvor jeg hjalp elever fra andre årgange/klasser med lektierne. Efter gymnasiet fik jeg arbejde som lærervikar på en folkeskole, hvilket jeg var helt vildt glad for! Jeg elsker virkelig at undervise - og det er noget jeg virkelig brænder for! Jeg er udstyret med en god portion tålmodighed og med hjertet på det rette sted - og så glæder jeg mig helt vildt til at undervise dig! :-)

Laura R. er certificeret af GoTutor til at undervise i:

Biologi Biologi (C) Fysik (B) Fysik (C) Fysik/Kemi Kemi (A) Kemi (B) Kemi (C) Matematik Matematik (A) Matematik (B) Matematik (C)
Laura R. studerer på Aarhus Universitet - AU

Aarhus Universitet er med sine over 35.000 studerende en af landets største uddannelsesinstitutioner. Strukturen er klassisk akademiske forelæsninger, selvstudie og skriftlige produkter. Så sent som i 2018 figurerede det på adskillige top 100-lister over verdens universiteter.

Læs mere om Aarhus Universitet - AU

Bliv kontaktet af en rådgiver:

Er du interesseret i at få undervisning fra Laura R.? Modtag et uforpligtende opkald fra en af vores rådgivere og hør mere:


Lad os tale sammen

Vi er klar til at svare på dine spørgsmål.
Ring til os på:

71 99 71 90

Bliv ringet op i dag

Hør, hvad vi kan gøre for dit barn