Glade undervisere
Underviser Jeppe G. der studere Medicin

Jeppe G.

Medicin Aarhus Universitet - AU
Hej mit navn er Jeppe Glenstrup. Jeg er 23 år og studerer pt. medicin på Aarhus Universitet.

Jeg er underviser hos GoTutor, hvilket jeg er af den simple årsag, at jeg elsker at hjælpe de der har brug for det. Jeg har før i tiden hjulpet til med lektiehjælp på mit gamle gymnasie i Vejle, samt arbejdet i en SFO på Fælleshåbsskolen i Gauerslund, hvor jeg har hjulpet elever, der har haft svært ved forskellige fag. Dette har jeg været rigtigt glad for, specielt i de mange tilfælde, hvor eleverne har kommet tilbage til mig, og har sagt, at de har fået mere lyst til at give sig i kast med skolen og gymnasiet. Det er uden tvivl min største motivation som underviser, da resultaterne ikke bare skal måles på karakterer, men derimod også på trivsel og lyst til at gøre skolen 'let som en leg'. Det er en følelse, som jeg selv fik opnået gennem min skoletid, hvilket jeg er utrolig glad for, og hvilket har givet mig gåpåmod til at klare medicinstudiet og hjælpe de, som har brug for det. Dette er en proces, som tager tid, men som jeg er sikker på, at vi kan få stablet på benene med et stærkt samarbejde.

Jeppe G. er certificeret af GoTutor til at undervise i:

Engelsk Engelsk (A) Engelsk (B) Engelsk (C) Historie Historie (A) Historie (B) Kemi (B) Kemi (C) Matematik (B) Matematik (C) Spansk (A) Spansk (B) Spansk (C)
Jeppe G. studerer på Aarhus Universitet - AU

Aarhus Universitet er med sine over 35.000 studerende en af landets største uddannelsesinstitutioner. Strukturen er klassisk akademiske forelæsninger, selvstudie og skriftlige produkter. Så sent som i 2018 figurerede det på adskillige top 100-lister over verdens universiteter.

Læs mere om Aarhus Universitet - AU

Bliv kontaktet af en rådgiver:

Er du interesseret i at få undervisning fra Jeppe G.? Modtag et uforpligtende opkald fra en af vores rådgiverer og hør mere:


Lad os tale sammen

Vi er klar til at svare på dine spørgsmål.
Ring til os på:

71 99 71 90

Bliv ringet op i dag

Hør, hvad vi kan gøre for dit barn