Glade undervisere
Underviser Rebekka L. der studere Psykologi

Rebekka L.

Psykologi Aalborg Universitet - AAU
Jeg er en pige på 19 år, der læser psykologi på Aalborg Universitet. Som person er jeg glad, udadvendt og fyldt med energi. Jeg har altid vægtet skolen højest, også da jeg brugte meget tid på min sport. Jeg har dyrket basket og atletik på eliteniveau. Herigennem har jeg lært, at det er vigtigt, man er grundig og lægger energi i det man foretager sig. I gymnasiet læste jeg bioteknologi, hvor jeg havde fem A-fag. Ud fra mine karakterer her kan jeg undervise i alle fag. Jeg er pligtopfyldende, struktureret og så elsker jeg at kommunikere og lære fra mig. Særligt i gymnasiet brugte jeg tid på at hjælpe dem i klassen, der havde brug for det. Dette har også været givende for mig.

Rebekka L. er certificeret af GoTutor til at undervise i:

Billedkunst Billedkunst (B) Billedkunst (C) Dansk Dansk (A) Dansk (B) Dansk (C) Engelsk Engelsk (B) Engelsk (C) Fysik (C) Historie Historie (A) Historie (B) Idræt (B) Idræt (C) Matematik Matematik (B) Matematik (C) Oldtidskundskab (C) Religion (B) Religion (C) Spansk (A) Spansk (B) Spansk (C)

Bliv kontaktet af en rådgiver:

Er du interesseret i at få undervisning fra Rebekka L.? Modtag et uforpligtende opkald fra en af vores rådgiverer og hør mere:


Lad os tale sammen

Vi er klar til at svare på dine spørgsmål.
Ring til os på:

71 99 71 90

Bliv ringet op i dag

Hør, hvad vi kan gøre for dit barn