Glade undervisere
Underviser Lærke J. der studere Antropologi

Lærke J.

Antropologi Aarhus Universitet - AU
Mit navn er Lærke, jeg er fra 1994 og er Antropologistuderende ved Aarhus Universitet.

Jeg er positivt indstillet og glad for at undervise. Jeg har eksempelvis undervist i engelsk i en kinesisk pre-school og er derigennem certificeret med det, der hedder TESOL. Derudover har jeg ofte hjulpet min lillebror på 14 år med diverse folkeskolefag. Fagligt er jeg stærk i de fleste fag, både på folkeskole- og gymnasieniveau. Jeg kan godt lide at undervise, fordi det er en god oplevelse at lære fra sig og se hvilken forskel, det kan gøre. Det er super vigtigt for mig, at der er en gensidig interesse mellem eleven og underviseren for at få det maksimale udbytte af undervisningen; dette gælder, om der så er fokus på pensum eller noget andet, der ligger udover. Rent undervisningsmæssigt vil jeg være en god underviser, fordi jeg er glad og pålidelig, og rigtig gerne vil hjælpe til.

Undervisning kan være virkelig frustrerende og svært, det har jeg selv oplevet, men det kan sagtens blive virkelig sjovt og spændende, når man først er kommet rigtigt i gang med sit fag, eller det emne, man ikke lige er stærkest i. Dette er også en af grundene til, at jeg kan lide at undervise - alle fag er ubetvivleligt spændende, når man er godt inde i stoffet.

Jeg glæder mig til at møde dig!

Lærke J. er certificeret af GoTutor til at undervise i:

Biologi Biologi (C) Dansk Dansk (A) Dansk (B) Dansk (C) Engelsk Engelsk (A) Engelsk (B) Engelsk (C) Fysik (C) Fysik/Kemi Historie Historie (A) Historie (B) Matematik Matematik (A) Matematik (B) Matematik (C) Samfundsfag Samfundsfag (B) Samfundsfag (C)
Lærke J. studerer på Aarhus Universitet - AU

Aarhus Universitet er med sine over 35.000 studerende en af landets største uddannelsesinstitutioner. Strukturen er klassisk akademiske forelæsninger, selvstudie og skriftlige produkter. Så sent som i 2018 figurerede det på adskillige top 100-lister over verdens universiteter.

Læs mere om Aarhus Universitet - AU

Bliv kontaktet af en rådgiver:

Er du interesseret i at få undervisning fra Lærke J.? Modtag et uforpligtende opkald fra en af vores rådgivere og hør mere:


Lad os tale sammen

Vi er klar til at svare på dine spørgsmål.
Ring til os på:

71 99 71 90

Bliv ringet op i dag

Hør, hvad vi kan gøre for dit barn