Glade undervisere
Underviser Khalil R. der studere Medicin

Khalil R.

Medicin Aarhus Universitet - AU
Jeg er en glad og positiv fyr, der brænder for at dele min viden med andre, hvorfor jeg er underviser hos GoTutor. Som person er jeg åben og tålmodig, hvilket jeg ved, er nødvendige egenskaber at have som mentor. Hvad angår arbejdserfaring har jeg tidligere arbejdet som frivillig lektiehjælper hos Røde Kors, samt lærervikar på en folkeskole.

Med baggrund i min skolegang er jeg i stand til at hjælpe i fag såsom matematik og fysik, to fag jeg finder meget interessante og samtidig lette for mig at forstå og videreformidle. Derudover vil jeg også kunne hjælpe i dansk, engelsk, historie m.m., som ligeledes er fag, jeg er glad for.

Jeg håber det vækker din interesse - og jeg glæder mig til at møde dig!

Khalil R. er certificeret af GoTutor til at undervise i:

Dansk Dansk (A) Dansk (B) Dansk (C) Engelsk Engelsk (A) Engelsk (B) Engelsk (C) Fysik (B) Fysik (C) Fysik/Kemi Kemi (B) Kemi (C) Matematik Matematik (A) Matematik (B) Matematik (C)
Khalil R. studerer på Aarhus Universitet - AU

Aarhus Universitet er med sine over 35.000 studerende en af landets største uddannelsesinstitutioner. Strukturen er klassisk akademiske forelæsninger, selvstudie og skriftlige produkter. Så sent som i 2018 figurerede det på adskillige top 100-lister over verdens universiteter.

Læs mere om Aarhus Universitet - AU

Bliv kontaktet af en rådgiver:

Er du interesseret i at få undervisning fra Khalil R.? Modtag et uforpligtende opkald fra en af vores rådgivere og hør mere:


Lad os tale sammen

Vi er klar til at svare på dine spørgsmål.
Ring til os på:

71 99 71 90

Bliv ringet op i dag

Hør, hvad vi kan gøre for dit barn