Glade undervisere
Underviser Khalid K. der studere Softwareudvikling

Khalid K.

Softwareudvikling Syddansk Universitet - SDU
Undervisning er et arbejdsområde, som jeg aldrig har beskæftiget mig med, hvorfor jeg rigtig godt kunne tænke mig at udforske mine evner på dette område. Særligt fordi jeg i adskillige anledninger er blevet rost for at være dygtig til at lære fra mig og være i besiddelse af et stort potentiale inden for en enkel og pædagogisk formidling. Disse potentialer har jeg vist frem, da jeg fx skulle forklare eller lære min familie og mine venner om IT-relaterede problemstillinger, eller mine medstuderende om studierelaterede problemstillinger.

Jeg er god til at visualisere en evt. problemstilling hos min elev og give vedkommende en bedre forståelse. På baggrund af dette er jeg super motiveret til at kaste mig ud i det at være underviser, hvor jeg kan hjælpe andre unge mennesker til at indlære og forstå et fag, som de måske tidligere har haft svært ved.

Jeg glæder mig til at, vi kan blive klogere sammen!

Khalid K. er certificeret af GoTutor til at undervise i:

Dansk Dansk (A) Dansk (B) Dansk (C) Design (B) Engelsk Engelsk (B) Engelsk (C) Matematik Matematik (A) Matematik (B) Matematik (C)

Bliv kontaktet af en rådgiver:

Er du interesseret i at få undervisning fra Khalid K.? Modtag et uforpligtende opkald fra en af vores rådgiverer og hør mere:


Lad os tale sammen

Vi er klar til at svare på dine spørgsmål.
Ring til os på:

71 99 71 90

Bliv ringet op i dag

Hør, hvad vi kan gøre for dit barn